Asuntomessutrendit: Löhötään sohvalla

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Toisena messutrendinä poimin isot löhösohvat. Kookkaat kulmasohvat ovat jälleen trendikkäitä ja niitä suosittiin messukohteissa selvästi siroja sohvia enemmän.

Iso kulmasohva tai divaanisohva löytyy myös oman haavelistani kärjestä. Joku vaalea, upottava ja täynnä tyynyjä olisi oma valintani.

Joihinkin kohteisiin kulmasohva ei olisi mitoiltaan mahtunut mitenkään. Pieniä olohuoneita tuli vastaan useita. Tätä ihmettelin kovasti. Olohuone on ainakin minulle keittiön jälkeen kodin tärkein tila, jossa vietetään paljon enemmän aikaa kuin vaikkapa makuuhuoneessa. En missään nimessä pihistäisi siitä neliöitä.

Näiden kuvien yhteydessä on hyvä nostaa esille myös korkeat olohuonetilat. Monessa kohteessa avoin tai muutoin korkea olohuone vei huomioni. Toisissa taloissa avoimuus oli suunniteltu paremmin kuin toisissa. Joissakin tuntui, että portaiden sijoittelu loi yläkertaan keinotekoisia, suuria eteistiloja, joissa ei ollut yhtään ehjää seinää tai selkeää käyttötarkoitusta. Tämän takia varsinaiset makuuhuoneet jäivät tarpeettoman pieniksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION