Remonttiblogi: Huimaa edistystä

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Viikko remonttia takana ja todella paljon on saatu jo aikaan pitkien päivien aikana. Isäni ja mieheni ovat tehneet kokopäivätyötä asunnolla, minä olen tullut iltavuoroon vasta työpäivän jälkeen. Muutamana päivänä ystävien ylimääräiset kädet ovat olleet suurena apuna, kiitos jo nyt ihanat!
Koko homman aivot on kuitenkin ollut isäni, jolla on rautainen osaaminen (ja hyvät hermot) remontoinnissa. Emme olisi pärjänneet ilman häntä. Mieheni sanoikin, että harva on missään korvaamaton, mutta tässä remontissa isäni on ollut. Kiitos jo tässä vaiheessa!

Aherrus on kannattanut. Maalausurakka on jo selvästi voiton puolella, samoin keittiö ja moni muukin homma. Niistä tarkemmin omissa postauksissaan. Keskiviikkona paikalle tulee ulkopuolinen tekijä hiomaan ja lakkaamaan vanhan mosaiikkiparketin uudelleen - nyt kuultovalkoiseksi. Uskon, että viimeistään lattian valmistuttua koti alkaa näyttää oikeasti valmiilta kodilta.

Tänään hihkuin riemusta, kun korkean olohuoneen mäntypalkit olivat työpäiväni aikana saaneet uuden, puhtaanvalkoisen pinnan mieheni toimesta. Näyttää niin hienolta! Vielä ennen muuttoa myös kuvassa näkyvät mäntyportaat maalataan valkoiseksi. Ihan näin kokovalkoiseksi olohuone ei jää - huomenna tilaan on tulossa samettisen tummanharmaata pintaa. Mutta ensin tunnelmakuva tältä illalta. Tykkään!

2 kommenttia:

  1. Valkoinen maali tekee kyllä ihmeitä! Olette olleet ahkeria :) Mukavia remonttipäiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! 😊 ehkä tästä vielä valmis tulee.

    VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION