Valkoinen keittiö

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Arki uudessa keittiössä on maistunut hyvältä. Tilaa on enemmän kuin tavarat tarvitsisivat. Taitaapa ovien takana olla vielä pari aivan tyhjääkin hyllyä. Ei varmaan kovin kauan. Eikö tavaroilla ole tapana täyttää kaikki tila, mikä niille annetaan?

Saarekkeen isot laatikot ovat ihan lemppareitani. Tavarat ovat niin helposti saatavilla, ja laatikot liukuvat hiljaa kiinni, kun ne vain tuuppaa matkaan. Muutaman viikon kokemuksella voi sanoa, että keittiö on oikein toimiva. Asiat tuntuvat olevan oikeilla paikoillaan ja kätevästi tavoitettavissa. Kaksi ihmistä mahtuu työskentelemään vaikkapa saarekkeen molemmin puolin.

Yläkaapin päällä oleva roikkuva kasvi jäi niille sijoilleen muuttopäivänä. Sitten katsoin, että sehän sopii juuri tuohon oikein hyvin väriä tuomaan. Pari muuta kukkaa nostin saarekkeen päätyyn. Raikas vihreä sopii oikein hyvin valkomustan väripariksi.

Meille ei tullut lainkaan kuivauskaappia. Matalista yläkaapeista löytyy vain laseja. Yksi alakaapeista on kuitenkin varustettu pataritilöillä. Laitoin tämän kaapin pohjalle vuotosuojan, jolloin kaappiin voi laittaa vaikkapa paistinpannun, kun sen on pessyt.

80 senttiä leveästä korkeasta kaapista löytyy aamiaiskaappi, johon olen jo aivan rakastunut. Siellä pyörähtää joka aamu smoothie. Ja mikä parasta, keittiön tasoilla on vähemmän tavaraa. Taidan kuitenkin avata aamiaiskaapin ovet ihan omassa postauksessaan.

Ruokapöytä näyttää hieman orvolta isossa tilassa. Mietin, josko laittaisin sen taakse seinään ison peilin heijastamaan valoa. Haluaisin kuitenkin peilin, jossa olisi pieni hylly alareunassa, jotta saisin sen eteen vaikkapa Kastehelmi-lyhtyjä tunnelmaa tuomaan. Juuri oikeanlaista ei ole vielä tullut vastaan, joten ajatus on vielä kypsyttelyvaiheessa. Mutta sehän se ihanaa onkin, että saa rauhassa miettiä, mikä minnekin sopisi. Omassa kodissa.


...
Yep, I'm still in love with our kitchen. 

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä kauniille! ♥ Ihanan vaaleaa ja raikasta. Kyllä uusi ja itselle suunniteltu keittiö on jotain niin ihanaa, ettei osannut edes kuvitella moista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Olen kanssasi ihan samaa mieltä. :) Hyvää kannatti odottaa kaikissa vuokrakodeissa!

   Poista
 2. Niin kaunis ja valoisa keittiö! Ja aamiaiskaappi kuulostaa kyllä huipulta! Innolla odotan kuvia siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Palailen piakkoin aamiaiskaapin osalta asiaan. :)

   Poista
 3. Oi, ihana. Aamiaiskaappi kiinnostaa minuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! Kiva, että aamiaiskaappi kiinnostaa.

   Poista
 4. Mahtavaa! Aamiaiskaappipostausta odotellessa. Matto voisi muuten myös auttaa ruokapöytää ottamaan tilan haltuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä miettiä eri vaihtoehtoja. Meillä on keittiössä laatoille lattialämmitys, joka tuntuu aika kivalta varpaiden alla. Mietin, että miten se sitten toimii maton kanssa. Mutta kiva idea, pitääpä harkita tätäkin vaihtoehtoa. Verhotkin tekevät tilalle hyvää sitten kun ne saan laitettua paikoilleen.

   Poista
 5. Kaunis keittiö tuli :) Täällä uusi lukija ilmoittautuu, surffaillessa löysin tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Keittiö on niin tärkeä paikka meille, että siitä piti tulla juuri toiveiden mukainen. Kiva, että löysit tänne ja jätit kommentin käynnistäsi!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION