Koiranputkea työhuoneessa

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Vuorossa on ensikatsaus työhuoneeseemme.

Siitä on muodostunut erityisesti mieheni lempihuone. Yksi syy tähän on varmasti tuo korkeaselkäinen työtuoli. Ei varmaan yllätä, että tämä ei ollut oma ykkösvalintani esteettisistä syistä, mutta hyvin se tuohon tilaan sopii. Vanha työtuoli, Valantin Ystävä, on sekin toki tallessa, toistaiseksi varatuolina työhuoneessa, koska en halua kaunottaresta luopua.

Toinen uusi istuin on turkoosi, tori.fistä löytynyt Ikean Söderhamn-sarjan lepotuoli, joka oli kunnoltaan kuin uusi. Se on myös mitä mukavin istuskella.

Valkoinen työpöytä on jopa pari metriä pitkä. Tämä kertonee jotain huoneen koosta. Vanha harmaa työpöytä näytti huoneessa aivan miniatyyriltä. Se sai onneksi uuden kodin. Tilaa olisi ollut nykyistä vieläkin isommalle pöydälle, mutta kyllä tähänkin mahtuu vaikka mitä. Pöytä, jalat ja laatikosto löytyivät Ikeasta. Pukkijalan ja laatikoston yhdistelmä tekee siitä minun mielestäni vähän tavanomaista mielenkiintoisemman.

Koko huoneen katseenvangitsija on Cole&Sonin Cow Parsley -tapetti, joka on livenä vieläkin ihanampi kuin mitä kuva näyttää. Vanha Ikean kaappikello löysi paikkansa tapettiseinältä. Voisi kuvitella, että musta kello ja musta tapetti söisivät toisiaan, mutta kombo toimii todella hyvin.

Tekstiilit ovat omista varastoista. Entinen makuuhuoneen vintagematto löysi paikkansa täältä. Minua vähän säälitti ajatus, että tämä kaunis matto olisi ollut suurimmaksi osaksi piilossa sängyn alla. Nyt se tuo kaivatun väritehosteen mustavalkoiseen työhuoneeseen. Pehmennystä kaipaan vielä yhdelle valkoiselle seinälle. Sille, johon etsiskelen sitä täydellistä pehmeää ryijyä.


...
Our home office and library is quite ready, if you can ever say so! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION