Minimalistinen makuuhuone

maanantai 14. syyskuuta 2015

Makuuhuone alkaa olla verhoja vaille valmis tapaus. Mikäli sisustusintoilija voi koskaa niin sanoa. Tekstiilit vaihtuvat tietysti moneen kertaan ja jatkuvasti, mutta kalustus ja taulut ovat löytäneet paikkansa.

Mietin vielä, millaisen verhosysteemin tilaan valitsisin. Vähän houkuttelee kattoon kiinnitettävä verhokisko, joka olisi todella vähäeleinen. Matalien ikkunoiden eteen sopisivat pitkät ja ohuet verhot. Tai sitten ihan perinteinen verhotanko, joka olisi ehkä helpoin ratkaisu. Tai sitten laskosverhot. Vaihtoehtoja on niin paljon.

Päämakuuhuone on melko pieni. Sinne mahtuu juuri iso sänky, yöpöytä ja valaisimet sängyn molemmin puolin. Tämä riittää mainiosti! Vaatesäilytys on yläkerran aulassa isojen liukuovien takana. Makuuhuone pysyy rauhallisena tilana. Värimaailmakin on pidetty hyvin niukkana.

Ihan tyytyväinen en silti ole. Vanha sängynpääty on liian pieni tähän tilaan. Haluaisin sen tilalle korkean, topatun tekstiilisängynpäädyn. Tuntuu, että huone vaatii jonkin ison värielementin. Mutta ensin pitää tehdä päätöksiä verhojen suhteen.

Mustavalkoinen Woods-tapetti on oikeutetusti huoneen herkku. Hymyilen melkein joka aamu, kun avaan silmät ja katsahdan tapettia. Viereiselle oviseinälle kiinnitimme taulukiskon, johon voi helposti vaihtaa taidetta seinää rei'ittämättä. Tällä hetkellä kisko kannattelee ihanaa Pariisin karttaa, hääkuvaamme ja pientä kanvastaulua.

...
Out bedroom still needs curtains but otherwise it's quite ready. We are keeping it very minimalistic. Basically there is only the bed. Just the way I like it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION