Vierashuoneen tyynykasa

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Asuntomme pienestä makuuhuoneesta suunnittelin alusta asti vierashuonetta. Sitä ei ole koolla pilattu, sillä huoneeseen mahtuu juuri kahden nukuttava vierassänky ja valkoiseksi maalaamani lipasto. Jotta ilme ei olisi kuitenkaan liian koruton, kasasin vierassängylle kaikki ylimääräiset tyynyni ja lattialle varastossa olleen paksun villamaton.

Tässä huoneessa koko sisustus on löytynyt omista ja suvun varastoista. Uutta on vain katon rajaan kiinnitetty taulukisko, josta rakkaat, vuosia sitten ottamamme kaupunkikuvat roikkuvat. Ne sopivat sävyihin kuin olisivat juuri tänne suunnitellut. Taulut ovat seuranneet meitä kodista kotiin ja miellyttävät edelleen.

Pienestä huoneesta tuli oikein söpö! Se kaipaisi vielä jonkin pienen valaisimen tunnelmaa tuomaan, mutta se ei nyt ole listalla aivan ensimmäisenä. Toistaiseksi vieraat saavat pärjätä kattovalon turvin. Ja huoh, yläkerrasta puuttuvat kaikki verhot. Tällä hetkellä ompelukoneella on työn alla olohuoneen loput verhot, joten kaikki aikanaan. ...
Our small guest room was decorated with all old furniture and textiles etc.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION