Alakerran verhoprojekti valmis!

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Tämän viikonlopun hommana ompelin olohuoneen verhot viimein kuntoon. Päädyin pitkiin verhoihin koko alakerran olohuone-ruokailutilassa. Ohuet, verkkomaiset harmaat (olohuoneessa) ja mustat (ruokailutilassa) verhot kokosin yhteen valkoisilla verhoilla.

Värilliset verhot ovat Vallilan valmisverhoja, jotka on vain lyhennetty sopiviksi. Valkoiset ompelin Eurokankaasta ostamastani kankaasta. Yläreunassa on rypytysnauha, jonka avulla verhot pysyvät kauniissa nipussa. Nyt tilassa on pehmeyttä, mutta isot ikkunat eivät peity, ja valo pääsee tilaan vapaasti.

Tämä ei ollut aivan helppo projekti. Minusta verhot ovat aina olleet sisustuksen vaikein juttu. Ostin ensin vain harmaat verhot olohuoneeseen. Kun ne saivat minun ja mieheni hyväksynnän, hain samaa sarjaa olevan ruokailutilan mustan verhon. Viimeisenä tulivat valkoiset verhot, koska pelkät verkkomaiset verhot tuntuivat kaipaavan vierelleen jotain superkevyttä tuekseen. Tyytyväisyyteni voitte päätellä vaikkapa tämän postauksen kuvatulvasta.

Nämä kuvat ovat myös suosikkini kaikista tähän mennessä tästä kodista ottamistani. Ehkä se on sitten verhojen tuoma kodikkuus. ...
We have curtains! It's been a long project. I think the curtains are the hardest part in interiors so I bought them one curtains at a time.

5 kommenttia:

 1. Verhojen valinta on vaikeaa. Minulla ongelma on lähinnä se, että tykkään suunnilleen kaikesta enkä osaa päättää. Myös sinun verhot näyttävät tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muillakin on sama pulma! Ja kiitos Katja!

   Poista
 2. Hei. Millä sävyllä tuo teidän harmaa seinä on maalattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mi! Harmaan seinän sävy on Tikkurilan Symphony-värikartan N496. Maaliksi valittiin täyshimmeä vaihtoehto, jotta väri tulisi esiin oikein täyteläisenä ja syvänä.

   Poista
  2. Kiitoksia :) näyttää kyllä hyvältä

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION