Keittiö kalansilmässä

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kolmella kantilla oleva keittiö on järkkärin perusobjektiiville vaikea kuvattava. Aina joku nurkka jää näyttämättä. Tänään muistin taas, että meiltähän löytyy myös kalansilmäinen GoPro-kamera, joka voisi olla omiaan tällaisten tiukkojen paikkojen kuvaamiseen. Ehkä näistä kuvista siis näkee hieman paremmin, millainen keittiö-ruokailuhuoneemme on ja miten se avautuu sekä eteiseen että olohuoneeseen.

Näistä kuvista tuli mieleeni, että rosteriset kodinkoneet eivät ole olleet ollenkaan niin vaikeasti tahrattomana pidettäviä kuin pelkäsin. Jääkaapin oven pyyhin päivittäin, tai paremminkin joka ilta, siihen kertyneistä sormenjäljiltä ihan vain kostealla talouspaperilla ja yleispuhdistusainesuihkauksella. Muut kodinkoneet käyn läpi ehkä kerran pari viikossa. Mitään talouspaperia, vettä ja yleispuhdistusainetta jämäkämpiä aineita en ole tarvinnut. Enemmän ongelmia on ollut tuon upouuden Franken altaan kanssa. Se tuntuu olevan aina ihan samea ja pyyhintää vailla. Pitää ehkä kysäistä valmistajalta vinkit puhtaanapitoon. Onko siellä kellään hyviä vinkkejä?

Kuvasin keittiöstä eilen illalla pienen esittelyvideon Instagramiin. Käy katsomassa, jos kiinnostaa nähdä lisää keittiötämme. Löydät minut Instasta nimellä @sisatiloissa. Instaan kuvailen usein sellaisia pieniä hetkiä ja yksityiskohtia, joista en kokonaista postausta saisi aikaan. Kuvat otan suoraan puhelimella, kun taas blogii ainoastaan järkkäreillä tai kuten tämän postauksen kohdalla tuolla GoProlla.
... 
Our kitchen photographed with GoPro fisheye lens. With GoPro it's easy to show the whole kitchen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION