Satavuotiaan tuvan remontti, osa II

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Perheen kesäpaikan remontoidun tuvan toisella puolella on oleskelualue ja eteinen. Tila rajautuu remontin jälkeen kulmasohvan avulla. Sen tumma väri on hyvä kontrasti kaikelle vaaleudelle. Nämä tummat yksityiskohdathan kulkevat koko tuvan läpi, kuten jo edellisessä postauksessa kerroin. Sohvan parina on harmaa nojatuoli. Puunvärinen tv-taso ja vihreäpunaviirukainen raanu kokoevat sisustuksen punaisen uunin kaveriksi. Tämä näkyy parhaiten kahdessa viimeisessä kuvassa, jotka näyttävät tupaa laajemmin.

Pitkällä päätyseinällä on kaunis salmiakkikuvioinen tapetti. Se on yksi suosikkini remontissa keittiön ja vaalean lattian ohella. Se sopii ajattomaan tupaan älyttömän hyvin ja on todellisella paraatipaikalla, sillä katse kiinnittyyn tapettiin heti tupaan astuessa.

Remontin suunnittelussa oli mukana koko perhe. Tämän tuloksena remontoitu tupa miellyttää oikein paljon meitä kaikkia. Yksin jokainen meistä olisi varmasti päätynyt erilaisiin ratkaisuihin, mutta nyt jokainen sai toteuttaa haluamiaan juttuja, ja kokonaisuus on silti harmooninen.

Mummoni oli tainnut kommentoida, että tupa on nyt kuin uudessa talossa. Ei huonosti oikeasti yli satavuotiaalta talolta!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION