Block-vaunu parkissa

tiistai 1. joulukuuta 2015

Olen ollut olohuoneessa vähän kahden vaiheilla. Omaan silmääni näyttää, että joko sohvan viereen tai nojatuolin viereen tarvitaan pieni laskutaso.

Siispä olen tässä katsellut vähän kumpaakin vaihtoehtoa. Ensin kiikarissa oli jo käytettynä nettihuutokaupassa Hayn DLM-pikkupöytä, mutta sen pyyntihinta oli lopulta liian kova. Suostun maksamaan todella harvasta käytetystä tuotteesta yli 50% alkuperäishinnasta. Tuntuu, että nykyisin kaupoilla on niin usein hyviä tarjouksia, että yhtään puolta hintaa kalliimmalla ostetun käytetyn tuotteen sijaan saisi kaupasta jo uuden lähes samalla hinnalla. Silti katson usein käytettyjen huonekalujen ja esineiden markkinat ensin. Toisen turhake voi olla minun uusi aarteeni.

Viime viikolla silmiini osui käytettynä Normann Copenhagenin Block-vaunu erittäin hyvään hintaan. Värikin oli juuri se oikea vaaleanharmaa, joten kauppoja ei tarvinnut kauan miettiä. Tätä vaunua olen vuosien varrella miettinyt useampaankin kotiin moneen tarkoitukseen, mutta nyt sille oli selvä tilaus. Sain vielä luvan tarkistaa vaunun kunnon ennen lopullisia kauppoja, ja oli ilo huomata, että myyjän nurkassa ylimääräisenä ollut Block oli kuin uusi. Pölyt taisin siitä kotona pyyhkiä ennen kuin rullasin vaunun parkkiin sohvan viereen.

Vaunussa on helposti käden ulottuvilla purkillinen tuikkuja, karkkia pinkissä kipossa, pari kesken olevaa kirjaa, tietokone ja kamerat. Tuolla sohvan vierellä ne ovat hyvin saatavilla, mutta eivät niin huomiota herättävällä paikalla kuin keskellä huonetta sohvapöydän alatasolla. Olen varma, että tästä hurmaavasta löydöstä tulee yksi kotimme klassikoista.

...
Normann Copenhagen's Block moved in and straight to the living room where we needed some extra space for small stuff like books, candles etc. Love the simple and modern look!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION