Energiaa olohuoneeseen

perjantai 5. helmikuuta 2016

Tämän viikon aurinkoiset talvipäivät olivat sen verran hyvä energiaboostaus, että sitä samaa säteilyä piti saada sisällekin. Pinkit sohvatyynyt vaihtuivat oranssiin, ja lampaantaljan heitin jo nojatuolin päälle sohvalta. Ihan vielä en kuitenkaan vaihda sohvan suuria tyynyjä valkoisiin. Se saa odottaa lumien sulamista ja sitä erityistä kevätvaloa (joka valitettavasti paljastaa myös ikkunoiden likaisuuden!!).

Talven riisuminen on näin aloitettu, vaikkei nyt vielä voida keväästä puhua. Ihan talvi tuolla vielä on, mutta valo lupailee päivien pidentyvän hitaasti mutta varmasti.

Katson joka aamu taivaalle hakiessani sanomalehden postilaatikosta. On ihanaa, kuinka aamutkin ovat muuttuneet valoisammiksi, ja taivaasta näkee jo päivän tulevan säätilan....
Days are becoming brighter and brighter every day. It gives me huge amount of energy. I wanted to get some of that energy to our living room. So I changed the pink pillow covers to orange ones.

2 kommenttia:

  1. Mahtava väri noissa tyynyissä, todellakin tuo energiaa! Pienillä asioilla sitä vain kummasti voi muuttaa huoneen ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sukhimatot! Oranssi on pitkäaikainen suosikkini, todellinen voimavärini sisustuksessa!

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION