Pintaremppaa Sisätiloissa

lauantai 20. helmikuuta 2016

Kevään kunniaksi päätin hieman uudistaa blogini ilmettä. Pahoittelut, jos joku teistä sattui käväisemään täällä juuri asennustöiden keskellä, kun kuvat ja otsikot olivat ihan miten sattui! Pientä viilausta joudun varmaan vielä tekemään, mutta pääosin uusi blogipohja on kohdallaan.

Koko homma lähti liikkeelle, kun sain päähäni, että haluan heti etusivulle blogin otsikon alle koosteen uusimmista postauksista. Tämän toteuttaminen oli helpommin sanottu kuin tehty. Hommahan lähti sitten vähän käsistä ja päädyin lopulta vaihtamaan koko blogipohjan.

Sopiva pohja löytyi Etsy-kaupasta AdorationStudiosilta, jolla oli valinnanvaraa vaikka millä mitalla. Minulla ratkaiseva tekijä oli se uusimpien postauksien esikatselupalkki. Myyjä Lauryn oli mitä avuliain ja suostui vielä tekemään peruspohjaansa muutamia pieniä muutoksia, jotta pohjasta tulisi juuri minulle sopiva. Asennuksessa ei tarvita lainkaan ymmärrystä HTML-kielestä. Toki sitä hiemankin tunteva voi tehdä helposti pieniä muutoksia itsekin - ja googlekin auttaa pitkälle.

Ja mikä muuttui? Ainakin fontit ja värimaailma, mutta myös muutama isompi asia. Tsekkaa alta ja kerro mitä pidät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION