Inspiroiva koti: Odottamaton tyylipari

torstai 7. huhtikuuta 2016

Pitkästä aikaa nostan blogiini inspiroivan kodin kuvia Stadshemin sivuilta. Tässä asunnossa on näyttävästi yhdistetty klassista, romanttista tyyliä ja modernia, rouheaa tyyliä. Klassisena pidän kristallikruunuja, koristeellisia kattolistoja, tummaa lattiaa ja kalusteiden linjoja. Modernia taas ovat keittiön seinän laatoitus, avokeittiö korkeakiiltoisine kaapistoineen, räväkät taulut ja kodin pelkistetty värimaailma.

Olin jo kirjoittamassa, että tuo itämainen matto olisi osa klassista tyyliä, mutta jokin matossa tekee siitä myös modernin. Ehkä juuri matto on ratkaiseva elementti näiden kahden tyylin onnistuneessa yhdistämisessä. Tykkään hurjasti.

Viime joulun alla alkanut rakkaus itämaisia mattoja kohtaan (punaisia erityisesti!) ei ole laantunut. Kesää vasten en kuitenkaan laittaisi sitä lattialle, mutta syksyä ja talvea vasten aion pitää silmäni auki, jos sopiva yksilö tulee vastaan.

Kaikki kuvat lainattu / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
... 
This apartment is a perfect combination of classic style with chandeliers and sleek, modern look with kitchen wall tiling and strong art work on the walls. I think it comes together because of that big red carpet. It is so classic, bold and modern all in one. Love it!

2 kommenttia:

  1. Tuonne voisin muuttaa! Itäismais-tyyliset matot on olleet haussa olkkariin jo 1,5v ja alkaa pikkuhiljaa tympiä nämä "väliaikaiset" matot :D Tuo kuvassa oleva olisi täydellinen! Hieman vaan kirpaiseee nuiden aitojen villamattojen hinnat, joten vielä täytyy jatkaa haaveilua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kirpaisee aika paljonkin. Selailen nettikirppareita toiveikkaana kuukaudesta toiseen... :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION