Kuusikko vihdoin koolla

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ensimmäistä kertaa ikinä valkoisen ruokapöytämme ympärillä on nyt kuusi tuolia.

Ruokapöytä on kulkenut matkassa jo pitkään. Ensin se oli mieheni poikamieskodissa työ- ja ruokapöytänä. Ikkunan ääressä olleen pöydän ympärille mahtui neljä tuoli ja loput olivat varastossa.
Tampereen kodissamme pöytä pääsi ruokapöydäksi. Silloinkin se oli lyhyeltä sivultaan seinää vasten, joten sen ääreen mahtui vain viisi tuolia. Onneksi oli varatuoli, koska yhden tuolin selkänojan ylin piena meni poikki sen kaaduttua. Tampereella päätin kunnostaa tuolien verhoilun. Päätin kunnostaa myös rikkinäisen tuolin. Onneksi!

Vielä edellisessä kodissamme Helsingissä pöytä oli seinää vasten Tolomeo-seinävalaisimen alla ja sen ympärille tarvittiin vain viisi tuolia.

Täällä pöytä on kuitenkin huutanut ympärilleen sitä kuudetta tuolia. Onneksi isäni lupasi korjata rikkinäisen tuolin. Ei ihan helppo homma, koska ylin poikkupuu on hieman taivutettu ja siinä on koristeellinen kuvio. Tästä huolimatta sain takaisin täysin korjatun tuolin, joka istuu muiden viiden joukkoon täydellisesti. Se pääsi paraatipaikalle, selkänoja olohuoneeseen päin. Ihanaa saada koko kuusikko vihdoin koolle!


...
All six chairs for dining table are finally here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION