Kööpenhaminan hotelli ennustaa paluuta kokolattiamatolle

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Bloggari on ollut poissa linjoilta ja humputellut Kööpenhaminassa. Viikonloppu vierähti rennoissa merkeissä perheen syntymäpäiviä juhlistaessa. Olen niitä ihmisiä, joille hotelli on osa matkustamisen elämystä. Kööpenhaminan hotelli tarjosi tällä kertaa kivan ja lämmintunnelmaisen pienen pesän, jonne palata koleasta ulkoilmasta ja pitkien kävelyreissujen päätteeksi. Huomaa sisustuksessa tanskalaisen sisustusmerkki Hayn vahva edustus. Hienoa, että esitellään turisteille oman maan sisustusosaamista.

Tykkäsin huoneemme värimaailmasta ja vielä tarkemmin värien yhdistelystä. Ajankohtainen ruskea  väri oli huoneessa vahvasti läsnä. Se on upea pari siniharmaan ja keltaisen kanssa. Eniten yllätyin siitä, miten kivalta ruutukuvioinen kokolattiamatto näytti. Haaveilin laittavani kotiin omaan makuuhuoneeseen remontin yhteydessä kokolattiamaton, mutta se olisi vaatinut liikaa säätämistä ovien ja lattiakorkeuden kanssa, joten homma jäi. Nyt ajatus kutkuttaa jälleen. Olisiko mitään ihanampaa, kuin laskea paljaat varpaat aamuisin pehmeälle kokolattiamatolle?

Hotelli ei ollut ainoa inspiraationlähde reissulla. Luvassa on ennakkoluulotonta värien ja kuosien yhdistelyä, joka on ainakin itselleni mielenkiintoisinta sisustuksessa juuri nyt. Ja tuli reissulta tehtyä ostoksiakin - jotain todella hattaraista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION