Eteisen pikaremontti - dippasin seinän litraan maalia

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Koska lauantai valkeni todella pilvisenä, tartuin heti aamusta maalarinteippiin. Suojasin teipillä eteisen listat, valokatkaisijat ja pistorasiat ja teippasin suojapahvin lattiaan. Sitten vaan maalipurkki auki ja pensseli heilumaan.

Maalipurkki on pyörinyt eteisessä jo pari viikkoa. Päätin maalata eteistilan 150 sentin korkeudelta alas päin toffeenruskeaksi. Idea tuli vastaan jokin aika sitten Pinterestissä ja ajattelin, että se on täydellinen ratkaisu valjuun valkoiseen eteiseen. Ensin olin miettinyt tapettia, mutta mikään tapetti ei ihan tuntunut sopivan näkymään, joka aukeaa olohuoneesta eteiseen. Sen sijaan hennosti harmaaseen taittuva lämmin vaaleanruskea hoitaa homman todella hyvin. Sävy on Tikkurilan Tofu.

Suunnitelmissa on vielä lisätä seinälle pari koukkua laukkuja varten, jotka nykyisellään jäävät pyörimään lattialla. Lisäksi haluaisin korvata nurkassa olevan kenkäkaapin seinälaatikolla. Sopivaa (tai paremminkin budjettiin sopivaa) ei ole vaan vielä tullut vastaan.

Tila piristyi kuitenkin jo pelkällä maalilla. Aikaa meni pariin kertaan maalaamiseen korkeintaan tunti ja maalia yksi 0,9 l purkki.
Loppuun vielä kuva lähtötilanteesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION