Olen aina halunnut nukkua ullakkoasunnossa - hotelli Riiassa tarjosi juuri tätä

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Hotellit ovat minusta parhaita paikkoja kokeilla erilaisia asumiseen liittyviä unelmia. Ainahan sitä on miettinyt, millaista olisi asua viistokattoisessa ullakkoasunnossa. Kesälomamatkalla vietimme miehen kanssa yön sellaisessa Riiassa ollessamme.

Huone oli todella kaunis. Siellä oli puunsävyjen ja siihen sovitettujen maitokahvin ruskeiden ja murrettujen punaisten yhdistelmä. Osui ja upposi juuri tässä hetkessä, kun kaipaan ympärilleni väriä.

Materiaaleissa oli samettia, nahalta tuntuvia seinäpaneeleja sängyn takana (ehkä kuitenkin tekonahkaa), sileää puuvillaa ja kulutettua vaaleaksi vahattua puuta. Todella kiva. Tykkäsin erityisesti huoneen puisista yksityiskohdista. Ovissa puunsyyt menivät vinottain, luoden hieman kuin kalanruotokuvion. Yksityiskohta pelasi hyvin yhteen vinojen puisten kattoparrujen kanssa.

Käytännönläheisempi huomio on, että viistokatto syö todella tehokkaasti asumisneliöitä. Tuntui, että huoneesta meni suuri osa ihan hukkaan, kun viistokaton alla mahtui vain kumartelemaan. Mutta olihan se kaunis, varsinkin, kun valo tuli sisään korkeista ikkunasyvennyksistä.

Täytyy vielä sanoa, että samoin kuin Pärnussa, ihastelin täälläkin upeaa viimeistelyä huoneessa. Kulumisen jälkiä ei näkynyt missään ja kauniita yksityiskohtia oli kaikkialla.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION