Joulupöydät

torstai 29. joulukuuta 2011

Tässä nyt kuvatulva luvatusta joulupöydän kattauksesta. Aattoiltana otin kuvat valot päällä, mutta päädyimme sitten syömään kynttilänvalossa, koska niin oli tunnelmallisempaa.


Joulupäivän pöydän tajusin sitten kuvatakin kynttilänvalossa. Toiseen kattaukseen asettelin yleisön pyynnöstä kynttilät erilailla, kolmen ryhmiin. Aika simppelillä linjalla mentiin kummassakin kattauksessa. Joulun tunnelmaa pursuavaa punaista ja juhlavaa valkoista. :)3 kommenttia:

 1. Miten kaunista! Ja kerrassaan ihanat nuo serviettirenkaasi. Ja nuo punatulkut... voi että! Minusta ainakin olisi ollut aivan erinomaisen hienoa istuutua tuollaiseen joulupöytään. Toivottavasti perheesi osasi arvostaa kaunista kattaustasi.

  Marja

  VastaaPoista
 2. Olen ollut aina sitä mieltä, että juhlavuus tulee seesteisestä tunnelmasta ja tyylikkäällä eleettömyydellä. Kattauksesi on yksinkertainen ja kaunis. Kertakaikkiaan vähäeleisen tyylikäs.
  Minä mäjäytin kinkun pöytään ja käskin käydä kiinni :D Tai niin no, olihan minullakin pöydässä muutama kynttilä ja punainen liina. Kernaasti olisin istunut sinun juhlapöytääsi, tosin olisin kai jäänyt nälkäiseksi, kun en olisi malttanut ihastelultani syödä mitään :D Kiitos että jaoit juhlapöytä-kuvasi meidän kanssamme!

  -lissu

  VastaaPoista
 3. Marja: Kiitos! Kyllä perhe tykkäsi. Enemmän suosionosoituksia sai joulupäivän kattaus. Kolmen kynttilän sarjat eivät blokanneet vastapäätä istuvaa keskustelukumppania näkyvistä.

  lissu: Kiitos! Onneksi minun ei tarvinnut miettiä ruokien tarjoilua lainkaan. :)

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION