22. marraskuuta 2016

Verhot viimeistelevät olohuoneen sisustuksen

2 comments
Pohdin aiemmin, laitanko vielä verhoja ollenkaan takaisin olohuoneeseen. Kyllä se niin kuitenkin on, että verhot viimeistelevät sisustuksen. Ilman niitä ikkunat korostuvat, mutta kokonaisilme jää valjuksi. Samasta syystähän vierashuone tuntuu aina vain sisustukseltaan keskeneräiseltä. Mietin aina huoneeseen vilkaistessani, että ensi viikonloppuna käyn ostamassa verhotangon ja laitan sen paikoilleen. Ajatus vain unohtuu lähes yhtä nopeasti kuin syntyykin.

Sen verran ikkunakarmien maalaus vaikutti verhojen laittamiseen, että nyt pärjäään vähemmällä verhomäärällä. Olohuoneen ja keittiön rajalla on kulma, josta keittiön loiva erkkeri alkaa. Kun terassin ovi oli ruskea, kulma ja ovi tuntuivat korostuvan häiritsevästi. Häivytin kohtaa valkoisen verhon avulla. Nyt kun ovi on valkoinen, ongelmaa ei enää ole.

Oven ja ikkunan väliin laitoin vaaleanharmaan verhon ja taas sohvan viereen ikkunan toiselle puolella valkoisen verhon harmaan tilalle. Valkoinen verho peittää pattereiden putket harmaata paremmin. Hassua, miten nyt korostuvat eri asiat, kun ruskeat karmit eivät varasta kaikkea huomiota.

Jätä kommenttisi!

  1. Vastaukset
    1. Kitos Hansu! :) Olen kyllä tyytyväinen, että laitoin verhot. Jotenkin ne kuuluvat kuitenkin tähän tilaan.

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.