Inspiroiva koti: Värien yhdistelyä pariisilaisasunnossa

torstai 24. marraskuuta 2016

Sain sähköpostiin kuvia tekstiiliyritys Bemzin sisustamasta upeasta pariisilaiskodista. En malta olla jakamatta kuvia kanssanne. Bemz valmistaa irtopäällisiä Ikean kalusteisiin ja on seuraavissa kuvissa laittanut stailattuun asuntoon näytille laajan kavalkadin valikoimastaan.

Vanhoilla pariisilaisasunnoilla on jo sinänsä paikka sydämessäni, mutta usein mielikuvissani ne ovat harmonisella väriskaalalla sisustustettuja, klassisia arvoasuntoja. Bemz on tehnyt sisustuksestaan todellisen väri-ilottelun, mikä tekee asunnosta todella modernin oloisen. Sisustuksella halutaan Bemzin mukaan kunnioittaa skandinaavisuutta, josta kertovat niin tekstiilien kerrostaminen kuin useiden eri materiaalien yhdistelykin. Väreiksi on valittu trendikäs vihreä, joka kuvaa skandinaavisuuden tiivistä suhdetta luontoon. Vihreän rinnalla läpi koko asunnon sisustuksen kulkee trendikäs, hempeä ruusukvartsin punainen. Nämä kaksi on yhdistetty neutraaliin väripalettiin: harmaisiin, ruskeisiin, valkoiseen ja mustaan.

Näistä kuvista löytää rutkasti inspiraatiota väriyhdistelmien luomiseen. Minun tekee ainakin heti mieli kokeilla ruusukvartsia omassa olohuoneessa. Ehkä muutama sohvatyyny tekisi terää.


Kaikki kuvat / All the pictures by: Bemz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION