17. marraskuuta 2016

Inspiroiva koti: Moderni maanläheinen omakotitalo

0 comments
Otetaanpa hieman etäisyyttä ikkunaremonttiin. Juttua siitä nimittäin vielä riittää tuleviin postauksiin. Valkoisten ikkunankarmien lisäksi yksi paras asia nykyisessä kodissa on avoin olohuone ja valkoiset kattopalkit, jotka kulkevat avoimen tilan yllä.

Juuri palkkien takia huomioni kiinnittyi tähän upeaan moderniin omakotitaloon Fantastic Frankin sivuilla. Avointa ja avaraa tilaa, riisuttu luonnonläheinen värimaailma ja luonnonmateriaaleja. Tällaisessa talossa voisi helposti tuntea olevansa kontaktissa ympäröivään luontoon (joka ei sekään näytä kuvissa yhtään hullummalta tuolla Gotlannissa).

En ole innostunut kalkkimaaleista ja erilaisista koristerappauksista seinissä, mutta tällaiseen moderniin maalaiskotiin ne sopivat täydellisesti. Varsinkin puun kaverina tuollainen mattainen ja savea muistuttava pinta luo kotoisan ja rennon ilmeen - tulee mieleen pelkistetty maalaisranskalaisuus.

Ehkä jos minulla olisi kesäpaikka, siellä voisi hyvinkin yhdistyä valkoinen, lämmin puu, samettiset kalkkimaalatut seinät ja tekstiileissä lampaantaljat ja karhea pellava. Puhun kesäpaikasta, koska en näe itseäni asumassa maaseudulla, jossa oma auto olisi ainoa järkevä kulkuväline. Viikonloput ja lomat voisin kuitenkin viettää luonnonrauhassa ja mieluiten vieläpä meren äärellä aaltoja kuunnellen. Ihan milloin vain.

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank

Kirjoita kommenttisi!

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.