Valkoisten karmien vaikutus parissa sekunnissa

maanantai 14. marraskuuta 2016

Yläkerrassa makuuhuoneen sisustus on aina kärsinyt ruskeista karmeista. Makuuhuoneemme on perusväritykseltään mustavalkoharmaa, johon on helppo lisätä värejä, kuten tällä hetkellä vihreä ja kulta. Ruskea ei ole kuulunut väripalettiin tässäkään huoneessa. Ja vaikka tässä nyt joku ruskea kausi iskisikin, uskon, etten jää kaipaamaan punertavanruskeita karmeja.

Tein makuuhuoneesta gif-animaation (toinen kuva ylhäältä), jossa vaihtuu ainoastaan karmien väri. Petaus on tismalleen sama kummassakin kuvassa. Ero on melkoinen. Nyt huomio kiinnittyy toivomiini tehosteväreihin, kultaan ja vihreään eikä karmien tummaan ilmeeseen. Lisäksi väriskaala tuntuu tasoittuvan, raikastuvan ja valoa tulvii sisään matalista ikkunoista. Tähän huoneeseen nuo messinkiset helat sopivat vielä erityisen hyvin, koska kultaa on muuallakin.

Muutos on sen verran iso, että varmasti jonkin verran uusiksi menevät totutut kuvakulmat kotona. Tähän asti olen vältellyt karmeja kuvatessani, mutta nyt kun ne ovat paraatikunnossa, pitää oikein miettiä, miten niitä voisi esitellä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION