5 minuutin muutos

torstai 23. helmikuuta 2012

Tein tänään maailman nopeimman pienen muutoksen olohuoneessa. Ostin pari päivää sitten kokeilumielessä pari rullaa japanilaista masking teippiä Teippitarhasta harmaana ja vihreänä.

Ajatuksenani oli antaa väliaikaisesti hieman väriä valkoiselle kirjahyllyllemme. Kokeilin näin alkuun simppeleitä raitoja, ja aikaa hommaan kului enintään tuo otsikossa mainostamani viisi minuuttia.

Tällainen siitä sitten tuli - vaiheittain.Alkutilanne ja valkoiset ovet.


Harmaat vaakaraidat valmiina ja ensimmäisen oven pystyraidat vedetty.


Valmista tuli.


Lähikuvia lopputuloksesta.
Sain mitä halusin, eli vähän väriä, mutta valkoinen yleisilme ei kadonnut. Teipit ovat kivasti läpikuultavia, joka teki lopputuloksesta toivotun vaalean.

Teipit lähtevät irti todella helposti, joten jos huomenna alkavat raidat kyllästyttää, vetäisen teipit irti.

...
Here's a little diy-project that I made with japanese masking tapes. I wanted to add some non-permanent colour to our white bookshelves and stripes came to my mind. This must be the easiest make over ever! And it was very fast and easy to do too.

2 kommenttia:

 1. Heipsis.
  Jee! Vautsi vau! Kevät on vienyt sinut kyllä mennessään. Noinkohan kirjahylly jää ainoaksi kevään uhriksi ;)
  Kätevä keksintö tuokin. Miten aina törmäätkin näihin uutuus-ideoihin? Minä kai porhallan kaupoissakin vain maitohyllyn ja leipähyllyn väliä... Missähän se minun kevääni oikein viipyy...

  P.S. Kiitos jälleen hurmaavista kuvista. Olen minä sinun blogiasi lukenut melkein joka päivä, mutta en ole ehtinyt aina kommenttia kirjoittaa. Ihania värejä! Ja tuo sahalaitainen tyyny on aivan hurmaava väriläiskä, ukkoseni taitaisi vain saada migreenin siitä ;-)

  VastaaPoista
 2. Kirsi: Moikka! Kiitos, aika simppelillä jutuillahan tuo tehtiin. :) Teippaaminen on varmaan tarttunut blogisiskoilta huomaamatta. Tuntuu siltä, että teipit ovat nyt monella muullakin mielessä. Eihän tuolla ulkona kovin keväiseltä näytä...Intoilen senkin edestä. Yritän kylläkin pitkittää kaikkien kevättekstiilien vaihtamista. Jos vaikka parin viikon päästä olisi sen aika. Pari pientä projektia tehtävä ennen sitä valmiiksi. Toivottavasti seurailet blogia tulevaisuudessakin! :)

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION