Haaste heitetty

maanantai 20. helmikuuta 2012

Sain Siskoliinalta haasteen kertoa vähän itsestäni ja jakaa haaste edelleen kolmelle alle 200 seuraajan bloggaajalle. Tässä siis kanssasisarille haaste: Villa M, Pihkala - Anna, Pieni Mopo. Jatkakaahan haastetta! Vastauksia pyydettiin seuraaviin asioihin:

Lempiväri: Juuri nyt kaikki kirkkaat värit

Lempieläin: Bordercollieni Retu

Lempinumero: 2

Paras alkoholiton juoma: tyhjistä pulloista päätelleen Coca Cola Zero

Facebook vai Twitter: Facebook

Intohimoni: Tarinat

Lahjojen antaminen vai saaminen: Yllätyslahjat!

Mieleisin kuvio tai muoto: Piste. Siitä on hyvä jatkaa ja siihen voi lopettaa.

Paras päivä viikossa: Sunnuntai, jolloin aika tuntuu ihanasti hidastuvan hetkeksi

Lempikukka: Kalla


En ole kauheasti kertonut itsestäni täällä. Ehkä siksi, että epäilen suurimman osan lukijoista olevan tuttujani, mutta onhan teitä uusiakin tuttuja tullut ilokseni matkan varrella mukaan.

Tälläisestä pienestä haasteesta on siis hyvä aloittaa, mutta blogin pääpaino pysyy kyllä edelleen tiukasti sisustaja-minässä. Olisi mukava tietää myös teistä lukijoista jotain. Kertokaa vaikkapa, miten olette Sisätiloihin löytäneet.


...

I got a challenge from blogger Siskoliina. There are some questions about me. I haven't told a lot about me in here. Mainly cause I think a lot of my readers are my friends and family, but because I have got some new friends, it would be nice to know something about you too. How did you find you way to Sisätiloissa?

3 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaan. Kevätauringon tullessa näkyviin aika on mennyt imuroidessa :) Pimeydessä oli puolensa, kun pöly ei näkynyt!
  Olet ollut jälleen ahkera niin oman projektisi kanssa kuin noiden ihanien kuvienkin. Tämä todella on hyvin keväinen blogi! Ja minä taisin bongata sinut ihan googlen kautta, jonkun kuvan kautta. Miten sinä muuten kiinnostuit sisustuksesta vai oletko aina ollut koti-ihmisiä?
  Mukavia kevään jatkoja

  Marja ja imuri

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Mukavan tuntuinen tämä blogisi, täytyykin säädä seuraamaan...:)

  VastaaPoista
 3. Marja: No heipä hei! Mukava kuulla sinusta. Oh, siivoamista riittäisi täälläkin. Teen sen ihan viimeistään maaliskuussa ennen kuin vaihdan kevättekstiilit. Lupaan! :) Koti-ihminen olen ollut aina, mutta sisustamisesta kiinnostuin varsinaisesti muutettuani kotoa pois. Luulen, että vasta silloin aloin tehdä tietoisia sisustuspäätöksiä. Mutta vanhempieni kanssa olen kyllä nuoresta asti kiertänyt esimerkiksi asuntomessuja, joten kai innostusta kodin sisustamiseen on tarttunut sieltäkin. Osansa on myös valokuvausharrastuksella, joka opettaa kyllä kiinnittämään huomiota rajattuihin kokonaisuuksiin. Huh, nyt tuli lyhyeen kysymykseen pitkä vastaus. :)

  Anna M.: Kiitos ja samat sanat itsellesi.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION