Syntymäpäiväkattaus

maanantai 6. helmikuuta 2012

Juhlin lauantaina 25-vuotis syntymäpäiviäni muutamaa päivää ennakkoon ystävien kanssa. Juhlapöytään halusin keltamustan kattauksen.

Omasta takaa meiltä löytyi pari Arabian KoKo Hot -sarjan mustaa vuokaa ja macaron-leivonnaisille bongasin Kodin1:n alesta parilla eurolla jalallisen kulhon. Kertakäyttöastioista teemaan sopivia mustia lautasia joutuikin sitten jo vähän metsästämään. Netistä niitä olisi saanut, mutta koska tajusin alkaa etsiä lautasia vain joitain päiviä aikaisemmin, en uskaltanut ottaa riskiä toimituksen kanssa. Lopulta sain rohmuttua itselleni viimeiset neljä pakettia pullalautasia Tiimarista.Lisäksi pöydässä oli pari keltaista kynttilää, keltaisia pillejä, keltaiset kakkukynttilät ja Marimekon keltaharmaat Unikko-servetit. Ystävät toivat sattumalta myös keltaisia tulppaaneja ja ruusuja (eivät näy vielä kuvissa).

Pöydästä löytyi parin päivän leipomisurakan tuotokset: kinkkupiirakkaa, macaron-leivonnaisia, banoffee-piirakkaa ja tiramisutäytekakku. Lisäksi oli vähän sipsiä ja dippiä, salmarishottibaari ja juomaksi raparperiboolia. Näillä eväillä jaksoi juhlia helposti aamuyöhön asti.
Edit. Ups, forgot to do the translation. Here are some picks from my birthday party's setting. My theme was black and yellow (not with food). The hardest part was to find black plates cause I didn't have time to order them online. Luckily I got the last four packages from Tiimari, a crafts store. We ate some cake, drank some punch and celebrated late. :) Great party!

4 kommenttia:

 1. Hmmm... vietit syntymäpäiviäsi ystäviesi kanssa... hmm... posti varmasti hävitti minun kutsuni...

  T:"Kutsun katoamisesta huolestunut rakas siskosi"

  P.S. Pöytä näytti kuitenkin hirrrveen herkulliselta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kattaus! Olen aina ollut vähän pelokas käyttämään mustia tarjoiluastioita tai lautasia omissa kattauksissani, mutta nyt kun katsoo tuota sinun pöytääsi niin ne ovatkin aika tyylikkään näköisiä... Macaron-leivos kupista pidin erityisesti.
  Ja kaiken lisäksi olet vielä jauhopeukalokin! Wau! ja Onneksi Olkoon!!
  Muuten, kakussa oli liian vähän kynttilöitä ;)

  -lissu

  VastaaPoista
 3. Yhdyn lissun kommenttiin.
  Fantastinen juhlapöytä! Onko tuo pöytäliinakin Marimekosta? Tiimarissa rohmuaminen kannatti! Olisi ihana astua tuollaisen tarjoilun ääreen. Ihana!
  Onnea kovasti nuori ystävä. Nuoruus on lahja (usko minua, minä tiedän, olen täyttänyt 25-vuotta jo 150 kertaa!!!)

  Marja

  VastaaPoista
 4. Anu: Minä tietysti odotan, että siskokullat järjestävät minulle juhlat, kun nähdäään! Ei silloin kannata valmiiseen pöytään kutsua. ;P

  lissu: Kiitos onnitteluista! Kiva, että pidät kattauksesta. Musta antoi ihan kivan taustan värikkäille macaroneille ja kinkkupiirakalle. Mustat lautaset olivat ensimmäistä kertaa pöydässä minullakin ja pääsevät toistekin. Perinteiset valkoiset kertakäyttölautaset eivät oikein juhlapöytään sovi (ja oikeita lautasia ei ihan riitä parillekymmenelle vieraalle). Leipominen on ihanaa! Erityisesti tykkkään juuri kakkujen ja macaronien tekemisestä.

  Marja: Kiitos ja kumarrus kehuista ja onnitteluista! :) Pöytäliina on tosiaan Marimekkoa, Puutarhurin parhaat vahakangasta, jonka leikkasin kaitaliinamaiseksi. Se on kylläkin pöydällä aina, ei vain mustakeltaisen kattauksen takia.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION