Mustalista

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kolmen maalikerroksen, hikoilun ja sähkömiehen visiitin jälkeen tässä on kodin uusi liitutauluseinä. Vetäisin ensimmäisen maalikerroksen niin nopeasti, että ennen-kuvat jäivät ottamatta. Noh, kuvitelkaa vain tilalle valkoinen seinä.

Kuten aina, projekti laajeni suunnitellusta. Aluksi ajattelin, että vanhan valkoisen katkaisijan voisi hyvin laittaa mustalle seinälle, mutta sitten törmäsin mustaan katkaisijaan ja ajattelin sen näyttävän valkoista tyylikkäämmältä.

Keep calm and carry on -tarra oli sentään suunniteltu juttu. Nyt seinä ei ole koskaan vain musta seinä. Valkoinen teksti myös tasapainottaa mustaa seinää suhteessa valkoisiin seiniin. Ja lisää valkoista tekstiä tulossa liiduista... Kiva saada iso muistitaulu kotiin.

 ...
The chalkboard wall is finally ready. I got a bit carried away with the project. First I thought that the old white light switch would be fine on a new black wall but then I saw the matt black switch...well it looked more stylish. The Keep calm and carry on -wall decal was on my list. I wanted that the wall would never be just black. :) 


4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kaunis tuli. :) Ja hyvä, että katkaisijan vaihdoit mustaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja juu, nyt en voisi edes ajatella katkaisijaa valkoisena.

   Poista
 2. Tosi hyvä! Minäkin tolskasin liitutaulumaalin kanssa tällä viikolla. Mistä hankit tuon tarran?
  Liitutaulut on niin käteviä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Tullaanko niitä tolskauksen tuloksia näkemään blogissasi? Ostin tarran Etsystä joltain jenkkitekijältä. Voin selvittää kaupan nimen vielä jostain, jos haluat. Liitutaulu on meilläkin päässyt heti käyttöön. Kannatti tehdä!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION