Vintage-vappupallo

torstai 10. toukokuuta 2012

Innostuin kuvaamaan olohuonetta, joka näytti siivoamisen jälkeen entistä valoisammalta ja valkoisemmalta.

Avonaisesta ikkunasta sisään tulviva raikas ilma on piste i:n päälle - todellinen kevätkoktail on valmis. Ihanaa, että ulkona on jo niin lämmintä, että tuuletusikkunat voivat olla reilusti auki. Ikkunoista puheenollen... ne pitäisi vielä pestä. Sittenhän täällä vasta valoisaa olisi!

Postauksen pääosassa ei kuitenkaan ole siivoaminen vaan edelleen hengissä sinnittelevä vappupalloni! Panda-pallo ei kuitenkaan ole mikä tahansa vappupallo, vaan se on selvinnyt jo kahdesta vapusta. Sain pallon avomieheltä edellisvappuna.

Säästin viime vuonna tyhjän pallon varastoon, kunnes taas tänä vappuna se pääsi käyttöön. Myyjä epäili uudelleentäyttämisen onnistumista eikä hän uskaltanut laittaa palloa ihan täyteen. Samoilla ilmoilla mennään kuitenkin edelleen! Rypyt vain syvenevät kasvoissa.


...
My balloon from the First of May -party is still alive, over a week later. It's a vintage balloon for me, cause it has survived two years the First of May parties.

5 kommenttia:

 1. Voi miten herttainen pikku pallonen! Ja sitkeä tapaus vielä! Toivottavasti sinulla on pyörän paikkoja varastossa jos panda sattuisi puhkeamaan. Sillähän on valtavaa tunnearvoakin jo.
  Mukavaa kevättä muuten ja ihanaa kun joku muukin on seonnut tänä keväänä väreihin ja kukkiin. Tosin allerginen kaksilahkeinen on vähän nuiva kevään tuoksujen kanssa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku pallonen tosiaan, kiitos! :D Innolla odotan kyllä ensi vappua, että vieläkö pallo on täytettävissä. Eikös tämä ole nyt sitä ekologista ajattelua. :)
   Sekoaminen on kyllä tismalleen oikea sana. Ja mukavaa kevättä sinullekin! Allergiat eivät kyllä ole kiva juttu. Minunkin avomieheni on allerginen siitepölylle ja siinä vaiheessa kun minä ihastelen puhkeavaa kevättä, hän tirskuu ja tärskyy silmät punaisina.

   Poista
 2. Muista sitoa pallo tiukasti kiinni, ettei pääse leijailemaan kevät tuuleen ikkunasta ;)

  Minulla olisi pieni postaustoive tai kai tämän voi vaikka haasteeksikin luokitella. Olisi kiva saada tietoa Tampereen / lähialueen sisustuskaupoista. Nyt ei tarvitse Ikeaa ja Ideaparkin myymälöitä luetella ;) Ne on jo koluttu! Olen ajatellut kesällä lähteä Tampereelle kiertelemään sisustuskauppoja, olisi siis oikein kiva saada niistä tietoa ja sijainteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi panda on vaellellut vasta kattoa pitkin irti päästyään. :D
   Täällä on kyllä kivoja sisustuskauppoja. Toteutan tämän ehdottomasti, jos saan jostain pihistettyä hieman aikaa kaupungilla kiertelyyn. Kiitos ideasta!

   Poista
  2. Hih, kiva! Jään langoille roikkumaan :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION