Unelma maalaismaisemassa

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Asuntomessukuvien purkaminen kamerasta osoittautui liian vaativaksi toiminnaksi tälle päivälle. Tässä niiden sijaan todella inspiroivia kuvia kauniista kesäasunnosta länsinaapuristamme!

Nämä ruotsalaisen kesämökin kuvat pysäyttivät. Upea paikka niin ulkoa kuin sisältäkin. Tykkään älyttömästi tummasta ulkoväristä ja loputtoman valoisasta sisäpuolesta. Tilat ovat avaria ja valoisia. Itsekin sisustaisin paikan samalla tavoin kuin kuvissa - väljästi selkeillä huonekaluilla.

Kaikki pinnat ovat (jälleen kerran) valkoisia, mutta puu materiaalina niin lattiassa, katoissa kuin monissa seinissäkin tuo pehmeyttä tiukkaan valkoisuuteen. Erityisesti pystylaudoitus keittiössä on makea!
Vaikka täysvalkoisia pintoja vähän vierastankin, täytyy se jälleen myöntää, että valkoinen antaa mahdollisuuden tuoda mitä erilaisimpia värejä sisustukseen tekstiileissä ja kalusteissa. Ja katsokaa tuota avotakkaa!

Kaiken kaikkiaan tästä kesäpaikasta voi vain sanoa - unelma!
Kaikki kuvat lainattu/All pictures: Widerlov
...
This summerhouse is a dream come true! Love the dark exterior and the light interior with lots of space and air. Although the interior is all white the use of wood almost on all surfaces makes the look softer. Love love love!

2 kommenttia:

 1. tykkäisin. Lisäksi useampi klassikkohuonekalu kuvista pääsisi meille vaikka heti :)
  Tiedä sitten, kun meillä ei aurinko aina paista, niin tuo valkoinen ei hohda samalla tavalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillekin saisi klassikkohuonekaluja kantaa sisään koska vaan! Ja kaupan päälle vaikka muutaman klassikkovalaisimen, jotka saisivat valkoisen taatusti hohtamaan. ;)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION