Kurvikas klassikko

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Sisareni halusivat ostaa minulle valmistujaislahjaksi jotakin sisustukseen liittyvää. Tein päätökseni aika nopeasti, sillä tiesin, että halusin jonkin klassikon, joka muistuttaisi minua ajattomuuden ihanteesta. Se sopii hyvin sisustamisenkin ohjenuoraksi.

Valitsin Alvar Aallon jo vuonna 1936 suunnitteleman Aalto-maljakon. Omani on 160mm korkea kirkaslasinen kaunotar. Aalto-maljakon muoto on ihastuttanut minua aina. Tykästyn myös usein esineisiin, jotka ovat monikäyttöisiä. Paitsi kukkamaljakko, Aalto sopii myös tarjoilukulhoksi (katso vaikka kesäisestä postauksestani!) tai säilytyskulhoksi vaikkapa jouluvaloille.

Oma maljakkoni pääsi ensimmäisenä iltanaan siihen perinteisimpään tehtäväänsä.

P.S. Pakko kyllä harmitella tätä pimeää vuodenaikaa. Töistä tullessa ei ole toivoakaan kuvata skarppeja ja valoisia kuvia ilman salamaa. Voi tätä pimeyttä, varjoja ja keinovaloa!...
My sisters gave me a graduation present. The legendary Aalto-vase was my choice! Love the timeless shape. Ordinary roses get a brand new look. The Aalto-vase can be also used in settings, as I did last summer.

2 kommenttia:

  1. Oi miten upeita kuvia :) En kyl ite varmaan sais tommosia kuvia tähän aikaan vuodesta ku vaan lisävalaistuksella :P ja tuo maljakko on kyllä klassikko, kuten sanoit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ei ilman salamaa ole iltaisin mitään toivoa saadakaan valoisia kuvia. Tunnelmallisempia kuvia kyllä. :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION