Hehkuva pikkukoti

lauantai 5. tammikuuta 2013

Päivä pitenee, mutta illat sopivat vielä hyvin istuskeluun kynttilänvalossa. Joku todella positiivinen ihminen voisi jopa sanoa, että juuri nyt voi yhdistää kahden vuodenajan parhaat puolet. Mieli on valosta kaamoskuukausia virkeämpi, mutta talven tunnelmointiin sopivia kynttilöitä ja lämpimiä vilttejä ei tarvitse vielä pakata pois.

Fantastic Frankillä myytävänä oleva asunto yhdistää nämä kaksi elementtiä, valon ja tunnelmoinnin, mainiosti. Pienessä kodissa on käytetty paljon oranssia tuomaan kotoisaa kutsuvaa fiilistä. Selvän oranssin lisäksi väriä tukee keltasävyinen puu niin ruokapöydässä, keittiötasoissa kuin lattiassakin. Aksenttivärinä musta tekee tialsta puolestaan ryhdikkään. Kivalta näyttävät näinkin vahvat värit puhtaanvalkoisissa raameissa.

Kuvia katsellessa huomasin myös kuinka hyvin oranssi sopii yhteen kylpyhuoneen kirkkaan turkoosin kanssa. Yhdistelmä on todella raikas.


Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank
...
Although my mind is already turning to spring I have to admit it still very much winter time here in Finland. Maybe that's why I haven't been able to give up on candels, warm blankets and cosy evenings on sofa's corner just yet. This is the feeling I found on these Fantastic Frank's pictures. Maybe it's the warm orange (my favourite as you know already) that flows throw the hole apartment. Looks inviting. And have you known that orange combines so well with bright turquoise? Looks amazingly fresh on the bathroom. 

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi. Löysin sinut täältä blogiviidakosta ihan sattumalta. Taidanpa siirtyä lukijaksi.
  Eikös muuten olekin aika jännä juttu, että heti jouluisen tunnelmoinnin jälkeen alkaa kaipaamaan räväköitä värejä, piristäviä ja pirteitä sävyjä joka paikkaan. Minä olen ainakin jo haalinut sohvatyynyihin ja pyyhkeisiin kirkkaita värejä alennusmyynneistä! Oranssiakin löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emma, kiitos! Todella mukavaa, että eksyit Sisätiloihin. Jää toki seurakseni. :) Niinhän se värien kanssa menee. Heti kun kalpea kevätaurinko alkaa paistaa enemmän nakkaan jälleen tummemmat sävyt menemään ja kaivan kaapista herkempiä värejä. Sitten taas kesällä kaikki polttavat värit ovat mieleeni. Tästä(kin) syystä yritän aina vakuuttaa miehelle, ettei niitä sisustustyynyjä voi olla liikaa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION