Raitoja ja vohveliruutuja

torstai 31. tammikuuta 2013

Meillä tehtiin eilen aikahyppy menneisyyteen. Tarkemmin sanottuna niihin aikoihin, kun vohvelirauta oli SE juttu. Bongasin kirpparilta halvan vohveliraudan ja kävelin se kainalossani hymysuin kotiin. Rauta laitettiin kuumaksi heti ensimmäisenä iltana. Vohveleiden kera oli tarjolla niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja.

Kattauksessa samoja vanhoja kivoja astioita, mutta nuo mustavalkoraidalliset tabletit ovat nyt niitä Saksan tuliaisia. Löytyivät ihanasta Remember-kaupasta, jonka olisin voinut ostaa melkeinpä tyhjäksi kaikista ihanista graafisin kuvioin varustetuista tuotteista. Harmi, että mukana oli vain käsimatkatavarat.

Jos kuvio tuntuu siltä, että sitä on nähty tässä blogissa ennenkin, olet aivan oikeassa. Kuvio on pöllitty keittiön verhosta. Nuo pysyvät hyvin paikoillaan hieman tahmean pohjansa ansiosta ja ovat helppoja pitää puhtaina

Pellavalautasliinat ovat käyneet kerran pesukoneessa ja niihin alkaa löytyä nyt sitä oikeaa ryppyisyyttä. Terttuneilikat ansaitsevat oikein erikoismaininnan, ne ovat kestäneet tuoreina pian kai pari viikkoa!


 ...
We had some waffles yesterday. They were very fashionable in Finland back in the years (many years). I found a cheap waffle machine from the flee market and that brought the idea. We ate both the salty and sugary versions. Good!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION