Hohtavat saumat keittiössä

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Täällä kirjoittelee yksi todella tyytyväinen saumamaalari. Keittiön välitilan saumojen maalaaminen Saumafixillä onnistui yli odotusteni ja antoi keittiölle lisävuosia ja raikkaan ulkonäön. Vanhat marmorijäljitelmälaatatkin näyttävät ihan kivoilta, kun niitä ympäröi skarpin valkoinen sauma.

Turha varmaan edes sanoa, että keittiö näyttää kaikin puolin valoisammalta ja puhtaammalta. Aiemmin se näytti minusta pesun ja puunauksenkin jälkeen nuhjuiselta. Nyt kuvailin keittiössä todella mielelläni. Pelkällä saumojen uudelleenvärjäyksellä ei mitään keittiötä tuoda 90-luvulta tähän päivään, mutta tykkään tykkään tykkään!

Vedin lopulta kaikki saumat kahteen kertaan, koska tuubissa riitti hyvin maalia. Nyt voin vain ihastella lopputulosta ja kuinka helposti työ sujui. Meniköhän minulla tunti per maalauskerros? Seuraavaksi voin raportoida puhtaanapidosta. Toivottavasti uudet putipuhtaat saumat pysyvät valkoisina pitkään!

Lähtötilanteesta voit lukea enemmän edellisestä Projekti valkoiset saumat -postauksesta.


...
Love my updated kitchen. The tile seams make all the difference as far as I can see. Kitchen look so fresh and full of light! This truly was a quick fix. I went the seams through twice and it took me an hour per round (and there was still paint left). ME LIKE!

8 kommenttia:

 1. Onpa iso ero, täytyy varmaan itsekkin koklata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin, kuinka ulkonäkö kirkastui. :)

   Poista
 2. Näyttääpä hyvälle!! Teillä näyttää olevan samanlaiset laatat kuin meillä joutui laastin alle, tosin meillä oli niitä kahvipannuja ripoteltu ympäriinsä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Ihastelen täällä edelleen lopputulosta. Onneksi meillä ei ole kahvipannuja! Niitä ei saumoilla niin vain raikasteta. :P

   Poista
 3. Kyllä todellakin huomaa eron. Pieni muutos, iso vaikutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, että yhtenä tylsänä iltana päätin ampaista rautakauppaan! :D Tämä opetti ainakin sen, ettei aina tarvitse miettiä sitä suurta remppaa. :)

   Poista
 4. jännää, miten noin pienellä vaivalla saa laattaseinälle ihan uuden ilmeen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin, miten hyvä lopputulos tuli!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION