DIY: Kenkäkaapin tuunaus

maanantai 13. lokakuuta 2014

Mitä tehdä, kun kengät eivät enää mahdu kenkätelineeseen eteisessä? Ei ainakaan vähennetä kenkiä, vaan ostetaan kenkäkaappi, jonka syövereihin voi piilottaa useamman parin. Tämä oli yksi syy ostaa kenkäkaappi eteiseen. Toinen oli se, että kaipasin sisääntullessa tasoa, jolle laskea avaimet ja josta ne sitten myös aina lähtiessä löytyisivät.

Koska kenkäkaappi näkyy eteisestä olohuoneeseen, halusin siitä mahdollisimman ohuen. Useimmat olivat 30 senttimetriä syviä. Puolet siitä oli lähempänä sopivaa. Toiseksi seinäpätkä kylpyhuoneen oven ja kulkuaukon välissä asetti leveydelle omat ehtonsa. Päädyttiin siihen, ettei vaihtoehtoja ollut mitenkään kauheasti. Kooltaan sopiva löytyi Kodin1:stä, mutta se oli vähän pliisu suunnitelmiini nähden. Siispä tuunaus avuksi.

Kuva: Kodin1


Tässä mentiin siitä, missä aita on matalin. Hieman mattamustaa dc-fix -muovia ja uudet mustat vetimet muovisten tilalle. Lopputulos on juuri sellainen, mitä halusin. Ripaus mustaa tekee kaapista skarpin. Valjusta katseenkiinnittäjäksi! Päälle vielä kuppi avaimille ja viherkasvi tuomaan vähän väriä. Helppoa ja nyt eteisessä on ainakin omaan tyyliin sopiva pikkukaappi (ja vähemmän kenkiä pyörimässä potkittavana).


...
A little diy-project I made a while ago. Turning a plain white shoe cabinet to something more modern with a hint of black. Easy!

2 kommenttia:

 1. Kansilevyn kulmassa oli paha pieni valkoinen piste, joka pilasi hieman tunnelmaa johon olin pääsimäiselälläni.
  Maria Nokka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Maria! Harmi! Itse en tuollaista ole edes huomannut eikä se onneksi iske silmään päivittäisessä käytössä. Jos päällismuovi alkaa jossain vaiheessa repsottaa, sen vaihtaminen on kyllä superhelppoa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION