Kuosikuningatar

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Fanitan kovasti televisiossakin näkyvää amerikkalaista sisustussuunnittelijaa Sarah Richardsonia. Hänen sisustuksensa ovat sopivasti runsaita, kutsuvia, täynnä yksityiskohtia ja lämpöä.

Huomaan monesti tuntevani vetoa nykyjenkkisisustuksiin. Aiemmat mielikuvani tunkkaisista, pröystäilevistä tai täynnä krumeluureja olevista sisustuksista ovat täysin muuttuneet. Ainakin Sarah Richardson ymmärtää luksuksen, rentouden, raikkauden ja selkeyden yhdistämisen. Jos en ole kokovalkoinen sisustaja, en taida olla henkeen ja vereen myöskään skandinaavinen minimalisti.

Ehdoton kuningatar Richardson on mielestäni kuitenkin kuosien yhdistelyssä. Yhden huoneen sisustuksessa voi olla kymmenkunta eri kuoseilla varustettua kangasta, mutta Richardson saa ne sopimaan yhteen poikkeuksellisen harmonisesti. Ideana on yhtenäinen värimaailma, mutta väitän, että kuka tahansa ei silti onnistuisi hommassa. Kuoseissa pitää olla jokin yhdistävä teema tai ajatus.

Yllämainituista syistä innostuin, kun huomasin Sarah Richardsonin tehneen kirjan.
Sarah Style löytää varmasti paikkansa inspiraationlähteenäni. Kirjan sivuilla voin keskittyä kauniisiin yksityiskohtiin televisio-ohjelmaa paremmin. Suosittelen!


...
A book tip! I love Sarah Richardson's style in interior design. Her new book will be one of my inspiration favorites.

2 kommenttia:

  1. Täysin samaa mieltä!...Sarah on ihan huippu värien ja tyylien yhdistelyssä. Olisipa ihana päästä hänen assariksi oppimaan, mutta ehkä hankin tuon kirjan:)...hieman loogisempi haave:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin itsekin lähteä Sarahin assariksi. :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION