28. kesäkuuta 2015

Remonttiblogi: Ensimmäinen päivä

4 comments
Sisätiloissa goes remppablogi! Uuden kodin remontti nimittäin alkoi tänään. Saimme eilen avaimet ja kävimme jo irrottamassa jalkalistat ja teimme muita pieniä valmisteluita. Ensimmäinen lounaskin syötiin jo uudessa kodissa - eineksiä olohuoneen lattialla ja skoolausta limsalla.

Huomenna lähtee vanha keittiö ja homma pääsee toden teolla alkamaan. Avuksemme tulee isäni, joka taitaa remontoinnin aika paljon meitä paremmin.

Muutoksen näihin lähtötilanteen kuviin olohuoneesta, keittiöstä ja päämakuuhuoneesta pitäisi olla aika huomattava. Katsotaan miten paljon saamme aikaan kuukaudessa. Tehtävää riittää ja maalia kuluu varmasti purnukka jos toinenkin. Muuttaa pitää joka tapauksessa heinäkuun loppuun mennessä.




...
Today we started to renovate our new home. We have month before we have to move in. Lets see how far we get with to do list...

Jätä kommenttisi!

  1. Remppatsemppiä! Hyvä siitä tulee!

    VastaaPoista
  2. Siinä riittää puuhattavaa. Meillä aikalailla samanlainen projekti tulossa jos päätetään ostaa yksi asunto. Osaatko arvioida, kuinka paljon tuollainen pintaremontti tulisi maksamaan ulkopuolisella teetettynä esimerkiksi https://kodinplaza.fi/ kautta? Meillä on nyt jo aika paljon hommaa ja nimenomaan sen kuukauden tuollainen kohde valitsisi työstöä iltaisin ja viikonloppuisin. Olemme valmiit tekemään myös itse, mutta kartoitamme tässä eri vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanne! Pahoittelut viiveestä, kommenttisi oli jostain syystä mennyt roskaposteihin.
      En osaa sanoa tarkalleen. Meiltä meni remonttiin aika tarkalleen 10 tuhatta euroa, mutta teimme tosiaan kaiken mahdollisen itse. Vain töistä lattian hionta, sekä pakolliset sähköt ja putket ostimme. Ei varmaan ole kaukana, jos sanoisin, että tuplabudjetti olisi ollut tarpeen, jos kaikki työ olisi ostettu ulkopuolelta. Tunteja ei laskettu, mutta aika ympäripyöreitä päiviä tuli tehtyä reilut kolme viikkoa.

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.