Portaikon viimeistely

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Portaikko sai loppusilauksensa, kun Habitat ilmoitti metallisen Kross-seinäkoristeen saapuneen. Se oli hetken aikaa loppunut varastosta ja kun kyselimme, ymmärsimme ettei Habitatilla oltu ihan varmoja tuleeko sitä uudelleen valikoimaan tai milloin uusi erä mahdollisesti tulisi.

Onneksi ilmoitus saapuneesta seinäkoristeesta kuitenkin tuli noin pari kuukautta myöhemmin, sillä en saanut tuota mustaa abstraktia seinäkoristetta mielestäni sen jälkeen kun sen ensi kerran kaupan seinällä näin. Tuo oli myös niitä ainoita löytämiäni, joka oli tarpeeksi suuri portaikon seinälle. Koristeen läpimitta on lähemmäs metrin.

Nyt portaikon seinä rinnastuu kauniisti viereiseen olohuoneen tummanharmaaseen seinään. Parhaiten seinäkoriste näkyy yläkerrasta katsottuna, jolloin näkymä eteisen suunnasta pysyy hyvin rauhallisena portaikon suuntaan. Portaikko ja lasinen kaide ovat ihan lemppareitani kotona. Niistä tuli juuri niin modernit ja selkeät kuin asuntonäytössä haaveilinkin. On se kiva, että nurkat löytävät oman ilmeensä yksi kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. Upea koriste ja sopii kyllä upeasti raikkaaseen portaikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi! :) Tämän kun kerran näin, niin muuta ei voinut enää harkita.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION