Kurkistus Seinäjoen asuntomessuille

tiistai 10. toukokuuta 2016

Terveisiä Seinäjoelta! Takana on pitkä lehdistön ennakkopäivä asuntomessualueella. Ehdin työtehtävien jälkeen kiertää myös aluetta ja taloja. Kuviakin tarttui matkaan sievoinen pinkka. Palaan kuvasaldon kanssa myöhemmin tällä viikolla kattavammin. Tässä postauksessa vain pari teaseria.

Pari yleishuomiota.

Messutalot olivat todella hyvällä mallilla jo nyt, lähes pari kuukautta ennen messujen alkua. Joissain taloissa oli koko sisustus jo valmiina viimeistä hedelmäkoria myöten. Joissakin työtä oli vielä edessä, mutta näytti siltä, että talot valmistuvat kyllä hienosti messuvieraita varten. Pari täysin ilman sisustusta ollutta taloa näyttivät upeilta aihioilta sisustuksille. Olin iloinen, että sain nähdä ne täysin tyhjinäkin, sillä oma sisustajan mielikuvitukseni lähti laukkaamaan tyhjissä tiloissa välittömästi.

Messujen yhtenä teemana voisi olla asuntojen valoisuus ja erilaiset ratkaisut valoisuuden maksimoimiseksi. Taloissa oli hienosti hyödynnetty messupaikan valoisuus. Mukavaa oli myös huomata, että erilaisia ikkuna-, erkkeri- ja tilaratkaisuja oli valoisuutta silmällä pitäen mietitty paljon ja toimivia ratkaisuja oli monia.

Messuilla on tuotu hienosti esiin pohjalaisuutta, muun muassa talojen värityksissä, perinteitä lainaavissa muodoissa, sisustuksissa ja ehkä hieman myös muutaman talon huimissa neliöissä (olisiko tämä sitä pohjalaista mahtavuutta). Monesti tuntui, että ulkoa päin perinteiseenkin taloon oli saatu modernia fiilistä sisälle, mikä ilahdutti ainakin minua.

Palataan sisustusten yksityiskohtiin vielä kuvien kautta. Tässä nyt vain pari esimerkkiä siitä, millaista messualueella on just nyt.

 ...
Housing fair in Finland is in city of Seinäjoki this July. I went there today on a press day for preview. Looks great already!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION