Kikkaseinät

maanantai 30. tammikuuta 2012

Jouduimme Lontoossa vaihtamaan hotelliamme kesken loman. Ensimmäisessä hotellissamme ilmastointilaitteeseen tuli oikosulku, joka aiheutti sähköiskuvaaran päävalokatkaisimeen (!!!). Vaihto ei sinällään harmittanut meitä, koska uusi hotelli oli paljon ensimmäistä kauniinpi.

Pari viimeistä yötä Lontoossa vietimme siis The Park Grand London Paddington nimisessä hotellissa. Huoneemme oli pieni ja väreiltään tumma. Napsin blogia varten muutaman kuvan huoneesta, koska siellä oli hyvä idea pienen tilan säilytysratkaisuihin. Hotellit ovat parhaimmillaan todella kivoja paikkoja bongata sisustusvinkkejä, koska huoneissa on mietitty toimintojen mahduttamista mahdollisimman kompaktiin muotoon.

Tässä hotellissa sisustuksen juju oli makuuhuoneen seinärakenteessa, josta avautui sekä työpöytä että vaatekomerot. Eräänlaisella paneloinnilla oli saatu tilaa noin 15cm syville henkarikaapeille ja seinästä avautuvalle työpöydälle. Suljettuina kaapit ja työpöytä sulautuivat täysin panelointiin luoden "sileän" seinäpinnan.

Olisin upottanut vielä television seinäpaneloinnin kanssa samaan tasoon, mutta sen editse mahtui kyllä nytkin kulkemaan.
Huonekorkeus oli todella korkea, veikkaisin ainakin 3,5 tai jopa neljä metriä. Tumma panelointi mataloitti sopivasti tilaa ja toi siihen lämpöä. Matalammassa tilassa idea voisi toimia vaaleammilla väreillä, esimerkiksi valkoisilla tai kiiltovalkoisilla kaapeilla.

Seinien yläosa ja katto oli jätetty valkoiseksi ja valaistus heijastettiin katon kautta huoneeseen, sillä valot oli piilotettu paneloinnin päälle. Värit olivat aika villit: limenvihreää, tummaa puuta ja ruskeaa. Hotellihuoneeseen ne kuitenkin sopivat ja viihdyimme huoneessa oikein hyvin. Kivoja ideoita pieneen tilaan.Koska minulla on muutama lukija ulkomailla, pyrin tästä lähtien tekemään postauksista pienen käännöksen englanniksi.
...
For now on I'm writing a short translation in english of my posts for my readers abroad. Hope you like it! Here are some picks from our hotel in London. I liked about the dark wood paneling around the room. The walls hid inside storage space and working table. Great tip for small rooms where the look is wanted to kept sleek and modern. Although the room had quite an impressive height, maybe 3,5 to 4 metres. In lower spaces this paneling might not look as good or at least it should be in lighter colour.

2 kommenttia:

  1. Hei ja toivottavasti matka oli antoisa ja sisustuksellisesti rikas :) Minäkin katselen ja ihastelen hotellihuoneiden "paljon pieneen tilaan"-sisustusmeininkiä. Ja usein vielä ideat on toteutettu hyvällä maulla.
    Eritoten pidin kyllä teidän hotellihuoneen väreistä. Tummahko puinen pinta varsinkin tekee minuun ainakin vaikutuksen!
    Jaahas, taas tuli hyvä syy saada talossani asuva mies viemään minut muutamaksi yöksi hotelliin katsomaan sisustusvinkkejä ;) Syyn vieritän nuoren blogin pitäjän vahvoille harteille, mitäs villitset meitä lukijoita keväisellä blogillasi.

    VastaaPoista
  2. Kirsi: Matka oli todella kiva! Vähän liian nopsaan menee vaan tuo aika. Olisin ihan mielelläni piipahtanut vaikkapa Pariisissa junalla, jos olisi ollut edes päivä tai pari enemmän aikaa. Hahah, suosittelen minilomaa aina kun mahdollista, joten vinkkailepa kivoista hotellitarjouksista miehelle. ;) Otan mielelläni villiintymisestä syyn itselleni!

    VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION