Aikamatkaaja

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viikonloppuna meille kotiutui kaunotar suoraan 60-luvulta. Olemme kaivanneet lukuvalaisinta olohuoneeseen aina, kun jompikumpi on yrittänyt sohvalla röhnöttäessä lukea jotain - hämärää oli.

Olin jo haaveillut ja selannut nettikauppoja kolmijalkaista uutukaista silmällä pitäen, mutta onneksi tulin kurkanneeksi myös Huuto.nettiin. Siellä minua odotteli oranssi siro vintage-kaunokainen ja olin ihan myyty. Ymmärtääkseni valaisin on vieläpä suomalaista tekoa, mutta en mene vannomaan.

Melko kivuttomasti sain kaupattua valaisinidean myös miekkoselle. Olinhan ensin puhunut valkoisesta valaisimesta...

Onneksi kukaan muu ei iskenyt silmäänsä valaisimeen ja sain hakea sen kotiin eilen. Se on IHANA! Sanoinko jo, että IHANA. Ja nyt näkee lukea....
I found our new reading lamp from web auction. A real vintage beauty from the 60'. I had thought about getting a white reading lamp (how boring), but when I saw this one I new this is it. Luckily my boyfriend got excited too. I was the only bidder and got the lamp home yesterday. It's so beautiful!

4 kommenttia:

 1. No ON ihana! Tuun pian tsekkaamaan sen livenä!
  <3 Vebe

  VastaaPoista
 2. Väripilkku kevääseen!
  Hauskaa kun nämä vähän vanhemmatkin sisustuksen elementit kelpaavat nykyisille sisustajille. Vanhassa vara parempi. Minulla taisi olla opiskeluitteni valona vähän samantyylinen lamppu jotain 100 vuotta ennen ajanlaskumme alkua, joten taitaa sinunkin lamppusi olla ainakin antiikkia :-)
  Ihana tuo sinun taulusikin. Onko se valokuva vai maalaus? Upea.

  Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaavat ainakin nämä valaisimet. Ihania löytöjä. Taulu on suurennos valokuvasta. Niitä roikkuu tuossa olohuoneen seinällä kaksi vierätysten. Tuo joka on kuvassa näkyy on avomiehen otos Venetsiasta, ja siinä vieressä roikkuu sitten minun ottamani kuva Pariisista. Valokuvat ovat ihania sisustuselementtejä: edullisia ja täynnä muistoja. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION