Kakkukattaus

torstai 22. maaliskuuta 2012

Avomiehelläni oli tällä viikolla syntymäpäivä. Koska sankari ei halunnut täytekakkua, leivon hänelle sen sijaan amerikkalaisen juustokakun, jonka tarjoilin vadelmakastikkeen kera. Herkullinen vadelmakastike on myös helppo tehdä. Soseutetaan vain vadelmat ja lisätään sitruunalimsaa, kunnes kastikkeella on haluttu koostumus. Sopii maultaan hyvin yhteen sitruunaisen juustokakun kanssa.

Onneksi olkoon vielä kullalle!

Ja jottei sisustusblogi harhaudu aivan aiheesta, kerrottakoon vielä, että kattaus syntyi Arabian 24h -astioilla, Pirkan raidallisilla serveteillä ja tottakai muutamalla värikkäällä tulppaanilla. Erityismaininnnan voisin antaa kevätaamun valolle.


 ...
My boyfriend had his birthday this week. Because he didn't want to have a big cake I made him an american cheesecake with some rasberry sauce instead. The setting is made with Arabian 24h -dishes, colourful serviette and with few tulips. These pictures are taken early in the morning and can I just say how wonderful the light is on a spring morning.

2 kommenttia:

  1. Hei, täällä yksi uusi lukija. Sulla on tosi kiva blogi ja paljon kauniita kuvia, mistä varmaan voisi napata vinkkejä omankin kodin sisustukseen. Vadelmakastike-ohje on kerrassaan nerokas, pitää kokeilla itsekin. Se toimii varmaan myös esim suklaakakun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Linda! Kiitos, mukava kuulla, että tykkäät Sisätiloista. Tervetuloa jatkossakin kommentoimaan. :) Vadelmakastike on täydellistä myös suklaakakun kanssa, kannattaa kokeilla.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION