Räsymatto keväthangessa

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lähes hankikeli ja hyvä tilaisuus puhdistaa lumessa perheen kesäpaikan tuvan pitkä räsymatto. Toivottavasti osa koirankarvoista jäi ulos. Mallina toimi sisareni (joka teki myös kaiken työn)....
I took pictures while my sister cleaned the long carpet in the snow. Got to love the spring sun!

6 kommenttia:

 1. Mainioita kuvia! Ja todellakin kamalan keväisen näköistä ja VOI MITEN PALJON TILAA ympärillä! WAU!
  Olen kyllä sitä mieltä, että jokaisessa talossa pitäisi olla tuollainen mattoja puisteleva sisko! Milläs sinä mokoman lahjoit? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hahah, yllytin siskoa lupauksella taideprojektista. ;) ei ollut vaikeaa.

   Poista
 2. Komea ja mahdottoman pitkä matto sinulla. Minkälaisessa salissa tuollaisia mattoja pidetään? :) Upeat värit! Ja on todellakin keväisen kaunista ja vaaleaa ja aurinkoista! Ihania kuvia. Ja ihana idea (liekö malli ollut samaa mieltä..)
  Yhdyn kyllä Kirsi K:n kommenttiin, että lainaisitko siskoasi lauantaisin meidänkin mattoja puistelemaan?! Niin ja tosiaan, millä keinoilla sinä sait huijattua siskosi tuohon puuhaan? Kaikki vinkit otetaan vastaan ;)

  -lissu (ja vielä pölyiset matot)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) onhan sillä pituutta. Vanhan maalaistalon tuvan matto on kyseessä. Sävyistä on vastannut äitini, jonka tekosia matto on.
   Kiitos, tykkäsin itsekin kuvista. Pitää vinkata siskolle siivousfirman perustamisesta! Suosittelen yrittämään lempeän suostuttelun jälkeen kiristystä, uhkailua, lahjontaa ja pakotusta, eivätkös nämä ole ne perinteiset neuvot.

   Poista
 3. Komeita ja värikylläisiä kuvia! Hienoja, täytyy myöntää.
  Ja malli tietysti omaa luokkaansa...
  Ja suurta houkuttelua ei tällaiseen projektiin tarvita, kun ollaan hyvän asian puolesta liikkeellä ;-)

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION