Kurssiprojekti: Tyylikollaasi

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ensi kerralla kurssilla pitää esitellä kollaasi projektin pintamateriaali-ideoista ja näyttää hieman, millaista tyyliä asiakkaille on suunnitteilla. Kurssiprojektinani olevaan 70-luvun omakotitaloon on tulossa jotain tällaista.

Esimerkiksi tapettivalinnat eivät toki ole lopullisia, vaan etsin lähinnä värejä, joita haluan suunnitelmaan. Tyyliltään mennään modernilla ja melko pelkistetyllä linjalla. Se sopii mielestäni hyvin 70-luvun tyylin modernistamiseen.

Nykyinen värimaailma talossa on ruskeaa ja beigeä. Nyt halutaan jotain raikkaampaa, joten väreinä on harmaata, valkoista ja tehosteina mustaa ja murrettuja värejä.Kollaasin kuvat lainattu: Tikkurila (värimallit ja paneelikatto), Pukkila (laattakuvat), Uudenmaan takkakeskus (takka), Wallpaper Direct (tapettimallit), Koti ja keittiö (mustavalkoinen keittiö), Taloon.com (parketti), Nib (harmaa olohuone).

Kurssiprojektin huonekohtaiset suunnitelmatkin etenevät hiljalleen. Pian voin esitellä ensimmäisiä kodinhoitohuoneen, vessan ja kylpyhuoneen toiminnallisuuspiirroksia. Ne suunnittelenkin poikkeuksellisesti kesäpaikallemme. Projektista ehkä kuvia tännekin, kunhan urakka pääsee sisustamiseen asti.

...
Few idea pics for my course project that I have to show at the next course meeting. Shades of grey and some effect walls with wallpaper. Maybe soon I can also show you the first sketchs for laundry room, toilet and bathroom. These rooms I design for our summerhouse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION