Valoja verhotangossa

perjantai 11. tammikuuta 2013

Tänä vuonna paperinen valotähti sai lähteä ikkunasta heti vuodenvaihteessa. Sen verran pimeäksi olohuone kuitenkin jäi, että jotain lisävaloa oli saatava.

Rakentelin jo Pauli-serkun palloista nettisivuilla omaa väriyhdistelmääni, kun yhtenä päivänä törmäsin monista blogeista tuttuun valosarjaan Clas Ohlsonilla.

Taittelin pitkän johdon roikkumaan verhotangosta ja tykkään lopputuloksesta todella paljon! Ripaus mustaa väriä lisää sisustukseen.


...
New lights in the living room. I got tired with the paper star on the window but still I had to have some extra light cause it's quite dark outside in the evenings. More black details to out interior.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat!! Ja hyvin olet saanut valot aseteltua. Monissa kuvissa ne on ollut rumasti kun tuota ohutta johtoa on aika paljon, mutta sulla on hyvin nipussa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Jos johtoja ei yhtään sido, ne jäävät aika rumasti. Tällainen tiukka nippu on enemmän minunkin mieleeni.

   Poista
 2. Jäin ankarasti pohtimaan esittelytekstiäsi. Sanot olevasi "toimittaja ja sisustussuunnittelijaksikin valmistunut". Tarkoittaako se, että toimittajan työ on työsi, mutta suunnittelijaksi olet vain käynyt koulun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä työskentelen toimittajana, mutta näiden ammattien yhdistäminenkään ei ole mahdotonta, jos niin haluaa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION