Väripaletti taulusta

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vaihdoin siivouspäivän yhteydessä makuuhuoneen petauksen keväisempään asuun. Turkoosi näyttää mielestäni todella raikkaalta violetin kanssa, ja musta väri tuo keväiseenkin petaukseen tarvittavaa särmää.

Katselin yhtenä päivänä noita kiinalaisia tauluja sängyn päädyssä. Olen luullut, että keksin yhdistää turkoosin violettiin ihan itse, mutta täytyy myöntää, että on myös mahdollista, että alitajuntani on poiminut yhdisteltävät värit noista tauluista.

VINK VINK! Jos tarvitse ideoita värien yhdistelyyn, kannattaa siis pitää silmät auki omien sisustusesineiden suhteen, niistä voi hyvinkin löytyä vinkkejä!

Tauluissa on turkoosin, harmaan, violetin ja mustan lisäksi ripaus roosaa/lohenpunaista. Se voisikin näyttää tekstiileissäkin kivalta ihan pienenä määränä (ja tämähän tarkoittaa tyynyshoppailua!).
Joko sinä olet vaihtanut tekstiilejä keväisempiin?


...
Colours in the bedroom for spring. Love the turquoise with violet. All the colours in our bedroom can be found from the picture hanging above the bed. If you need new ideas in combining colours and you don't feel it is your strongest area, I advise you to look at your interior pieces for tips. Pictures, photos etc. are a great source.

2 kommenttia:

  1. Mukavan raikkaalta näyttää. Kyllä, meilläkin on jo vaihdettu vähän keväisempään, viimeiset paksut viltit vein tänään pois, tuntuivat niin paksuilta ja pölyisiltä auringonpaisteessa. Voi olla että illan pimetessä kaipailen niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että kevät on vienyt muitakin jo mennessään. Kyllä minäkin vähän aikaa silittelin paksua villatorkkupeitettä ennen kuin nostin sen hyllylle. :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION