Epäkeittiö

tiistai 21. lokakuuta 2014

Minulla on ollut pieni oman keittiön stailausprojekti työn alla viime viikonlopusta lähtien. Ehkä sen takia silmäilen keittiöitä vähän sillä silmällä. Oman projektini vilautan, kunhan saan viimeiset jutut paikalleen, mutta katsokaa sillä välin tätä keittiötä.

Pidän todella paljon avokeittiöstämme. Se tekee isosta keittiö/olohuonetilasta kodikkaan, ja keittiössä häärivälle voi jutella sohvaltakin sen sijaan, että tämä olisi aivan eristyksissä. Jos tästä nykyisestä pitäisi laittaa paremmaksi, minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että keittiö sulautuisi olohuoneen sisustukseen nykyistä paremmin. Näyttäisi vaikkapa vähän enemmän tältä Alvhemin sivuilla olevalta taidonnäytteeltä.

Pelkistetty valkoinen toimii aina. Saareke on saatu näyttämään isolta työpöydältä pikemminkin kuin keittiön keskukselta. Näkymä ruokailuhuoneeseen pysyy epäkeittiömäisenä myös saarekkeen taakse laitetun taulun takia. Ehkä keittiömäisimmät toiminnot, kuten uuni on sijoitettu pieneen syvennykseen. Tykkään kovasti tuollaisesta koko seinäpinnan vievästä kaapistosta. Iso saareke tarjoaa tarvittavan työ- ja laskutilan, ja sen laatikoihin mahtuu paljon tavaraa.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem Mäkleri och Interiör
...
Love the kitchen in this apartment. It blends easily to dining are and living room.

2 kommenttia:

  1. No onpa kyllä hyvän näköistä kerta kaikkiaan. Tosi kiva keittiöidea, pitänee laittaa talteen nämä kuvat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan? Yritän itsekin pitää tällaisen ratkaisun mielessä tulevia keittiöitä varten. :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION