Peilailua eteisessä

tiistai 2. helmikuuta 2016

Jos katsotaan kolmen viimeisimmän kotimme eteistä, niissä kaikissa on ollut melkeinpä samat kamat. VM Carpetin vihreä nukkamatto on enemmän kuin ollut joka sentin arvoinen. Muistan, kuinka kaksi opiskelijaa laskivat rahojaa tuota mattoa varten. Mietimme myös, kestäisikö nukkamatto hyvänä eteisessä kurajalkineiden alla. Edelleen se näyttää kuitenkin todella hyvältä. Hyvin käytetyt eurot siis.

Yhtä kaukaista perua ovat pikkutaulut, jotka löysivät tässäkin kodissa paikkansa eteisestä. Ne tuovat vähän väriä muutoin valkoiseen eteiseen. Taulut näyttävät kivalta myös olohuoneesta katsottuna. Muutoin olohuoneeseen näkyisi vain peilikaapin valkoinen pääty.

Edelliseen kotiin ostettu kenkäkaappi löysi paikkansa myös täältä. Täytyy myöntää, että joskus unohdan, että tuolla on osa kengistä, koska kaappi on lähinnä tasona, jolle laskea avaimet ja muut tavarat sisälle tullessa. Kengät pidämme muutoin laattalattialla ulkoeteisessä, jotta parketti pysyisi hyvänä.

Peilikaappia vastapäätä oleva seinä oli alun perin tarkoitus tapetoida, mutta remontin aikana teki mieli karsia pakollisten asioiden listaa vähän lyhyemmäksi. Edelleen kuitenkin mietin, että kylpyhuoneen oven ympärille olisi kiva saada jotain väriä tai esimerkiksi Muuton Dots-naulakoita. Peilikaapit varmistavat joka tapauksessa sen, että tila pysyy valoisana. Mitähän sitä keksisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION