Uudet sohvatyynyt kevääksi

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen osui sopivasti tänä vuonna merkkaamaan talven taittumista ja kevään alkua. Lähetti toi pyhiksi ovelle uudet sohvatyynyjen päälliset, jotka tilasin muutama viikko sitten Bemziltä.

Halusin tänä vuonna kokonaan valkoiset sohvatyynyt. Aiemmin pari tyynyä on ollut valkoisia ja pari sitten harmaavalkoraidallisia. Muistan jo edellisellä kerralla metsästäneeni sopivia tyynynpäällisiä pienen tovin. Nyt törmäsin etsiskelyissäni Bemzin verkkokauppaan, joka on erikoistunut tekemään vaihtokangaspäällisiä Ikean huonekaluille.

Kaupassa on kuitenkin myös standardimittaisia tyynyjä, kuten oman vanhan Isku-sohvani 50x60-tyynyt tarvitsevat. Parasta on, että tällaiset isot 50x60-päälliset maksoivat 15 euroa kappale valitsemallani peruskankaalla. Hinta on erittäin kohdallaan, koska jokainen tuote valmistetaan ostajalle tilauksesta. Toki valikoimasta löytyy myös kalliimpia kankaita, mutta tällainen paksu puuvillakangas sopii minusta hyvin sohvalle. Se pysyy ryhdikkäänä ja on helppo pestä. Valmiin tuotteen laatu miellyttää minua kovasti!

Ennen varsinaista tilausta klikkailin postiin muutaman kangasnäytteen. Valkoisia varsinkin on niin monessa sävyssä, että piti tsekata, että valinta on varmasti oikea. Otin omiin sohvatyynyihini Absolute White -puuvillaa. Halusin, että sohva on varmasti raikkaanvalkoinen, koska sohvan vieressä olevat puutolpat ja portaat ovat myös puhtaanvalkoisia. Vaikka lattialla on luonnonvalkoinen matto ja lähellä luonnonvalkoinen nojatuoli, sävymaailma ei riitele, koska sävyt ovat tarpeeksi kaukana toisistaan. Pahinta olisi, jos tyynynpäälliset olisivatkin olleet erilaista luonnonvalkoista. Bemzin Soft white -puuvilla vaikutti nimittäin omaan silmääni hieman liian lämpimältä. En halunnut myöskään yhtään murrettua valkoista sohvan murretun vihreän kankaan viereen. Se olisi saanut luonnonvalkoisen näyttämään tunkkaiselta.
...
New pillow covers for couch from Bemz. This crisp white brings the spring look to the living room.

2 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaalta näyttää! Valkoinen on myös pitkäaikainen valinta, johon ei hevillä kyllästy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Olen ihan samaa mieltä. Siksi esimerkiksi päällysten pestävyys oli minulle tärkeää.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION