Avokeittiö perspektiivissä

maanantai 14. toukokuuta 2012

Kurssille piti tällä kertaa palauttaa mielikuvituskeittiön väritetyt pohja- ja perspektiivikuvat. Omistani tuli tällaiset. Värittelin kylläkin omat versiot kuvista tänne blogiin ja kurssille vein punasävyisen maalaiskeittiön.Minulla oli varmaan perheen kesämökkiprojektista jäänyt vähän maalaishenkisyys päälle noita tapetteja väritellessä. Onneksi valkoiset kaapistot raikastavat kuvien fiilistä. Tämä keittiö ei kyllä ole mikään suunnittelun lottovoitto, mutta tehtävän tarkoituksena olikin harjoitella piirtämistä.

Piirtäminen alkaa jo luonnistua aika hyvin. Odotan kyllä kovasti tietokoneohjelmien opettelua. Ohjelmilla tiloista saa lähes valokuvamaisia ja asioiden muuttaminen on helppoa. Piirtäminen ei paljoa salli erehdyksiä, vaan jos vetää kaapin oven väärään paikkaan viime vaiheessa tussilla, niin uusiksi menee. Eri versioita joutuu myös piirtämään aika paljon, jos asiakas haluaa muutoksia. Piirustukseen ei niin vain vedetä uutta kaapistojakoa vanhojen viivojen päälle. Samaisesta syystä harjoitusta on kertynyt ihan mukavasti. ;)

...
Here are couple of drawings for my course. The purpose was to learn drawing so ignore some of the bad decisions I've made with layout (for example). Drawing becomes easier every time. Still I'm waiting very much the time we begin to draw these pictures with computer programs. Making changes should be easier then! :) Just few clicks and all measurements can be changed. When drawing by hand it's always a new picture after every alteration. And that means many many pictures! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION