Viherkasvihistoriaa

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Nyt ovat niin historialliset ajat kotona, etten voi olla rehvastelematta täällä blogissa. Meillä on kotona yhtä aikaa hengissä neljä kasvia tai kukkaa! Tämän täytyy olla ennätykseni.

Olen maailman surkein viherpeukalo. Se on vähintään vääryys, koska perheessäni ja pidemmällä suvussani on todellisia kasvitaitureita. Rakkauden kukkiin ja kasveihin jaan heidän kanssaan, mutta meillä kasvit vain kuolevat aika nopeasti - siis ainakin aikaisemmin!

Ehkä kasvit tietävät, että olemme lähdössä reissuun viideksi päiväksi, jonka aikana ne voivat heittää veivinsä ja syyllistää minua huonosta hoidosta. Kukkien salaliitto, niin uskon.

Monien muiden blogien tonteilla ihastellaan pikku hiljaa jo parveke- ja teranssikasveja. Joka kevät iskevä parvekekateuteni täällä nostaa päätään... Taloomme on tulossa julkisivuremontti, joka alkaa luultavasti vielä tämän kevään aikana. Muiden mankuessa paksumpia lämpöeristeitä kokouksessa minun olisi pitänyt vaatia meille parveke!

Mutta ihastelen vihreyttä ja värejä täällä sisällä vielä kun voin.

Olohuoneessa...


Keittiössä... Makuuhuoneessa...

 ...
A historical event is right now at our home. I've managed to keep alive four plants or flower at the same time. This must be my record.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION