Unelmakodin pohja

torstai 22. elokuuta 2013

Valkoista, avaraa ja valoisaa. Näitä kuvia katsoessani en voi kuin innostua syyskuussa edessä olevasta Tukholman matkasta. Kyllä tuolla Ruotsissa vaan osataan!

Ja huomasin, että Alvhemilla on myös sisustuskauppa kaupungissa - valikoima näytti kuvissa ainakin käynnin arvoiselta. Saas nähdä, mitä päivämatkalla ehtii. Onko enemmän Tuhkolmassa käyneillä jo antaa hyviä sisustuskauppavinkkejä? Kyselen niitä varmaan uudelleen vielä lähempänä reissua.

Töiden puolesta kävin tällä viikolla puolestaan Tallinnassa. Sieltä tarttui mukaan myös jotain pientä kotiin, mutta säästän ostokseni kotona esiteltäväksi. Viikon verran helsinkiläisyyttä jäljellä. Lähtölaskenta on jo alkanut.

Mutta muutama pointti tästä inspiroivasta asunnosta. Asunnon pohja on se tuttu unelma: suuret tilavat huoneet peräjälkeen, jolloin näkymät korostavat toisiaan. Ja mikä on tuo ihana ruokailuhuone! Laitetaanpa haavelistalle! Että suuren olohuoneen ja keittiön lisäksi olisi oma huone piiitkälle ruokapöydälle ja tuoleille. Siihen mahduttaisiin miehen kanssa sopuisasti lukemaan aamun lehtiä ja työskentelemään, ja mikä parasta, kaikki ystävät saisi melkeinpä kerralla pöydän ympärille mahtumaan.

Tykkään myös tuosta olohuoneen epämääräisestä muodosta. Jos teillä on tällaisia tiloja, hyödyntäkää ne  kalusteita ryhmittelemällä. Tällaisiin tiloihin on helppoa luoda erilaisia toimintoja. Tässä tapauksessa vinolle seinälle on laitettu työpiste, jolloin vino seinä rajaa pisteen omakseen eikä se häiritse sohvan ja television katselulle varattua ryhmää huoneen keskellä.

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem Mäkleri
...
Here is one beautiful white and spacious apartment. I just love the layout where the rooms are right after another. The view from one room to another is so pretty and gives the sence of space even more. I'm going for a short trip to Stockholm on september and I can't wait all the interior shops there. Any tips to Stockholm?

4 kommenttia:

 1. Liian pieni TV ja missä on stereot? :O Ikean peltilipasto TV-tasona ja suurin osa muustakin rojusta näyttää olevan Ikeaa. Kyllä en tykkää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en minäkään sisustusta ihan tällaisenaan ottaisi omaan kotiin, mutta kauniit ovat puitteet!

   Poista
 2. Ihanan avara pohja ja upea ikkunoineen ja lattioineen...kelpais mulle! :D
  Ja mukavaa viimeistä "helsinkiläis"-viikkoa!
  /Siru

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION